Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Nasıl olur ya! Bizim İMPARATORUMUZdu ama Epic Games. Ne yapıcaz şimdi, protesto etmeliyiz hemen.(!)
Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı 
Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum.
Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum.
It Takes Two sana ne olmuş...
Dracula
Üstün
Dolar sabit kalmadığı sürece böyle ilerleyeceğiz maalesef.Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı
Değişmişsin...
Firmalar birer ticarethanedir? Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı
Ne kadar kurtarsak kârdır.
- Makaleler
- 4
Onu da zaman belirleyecek artık. Ola da bilir, olmaya da bilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Son kale yıkıldı ama yapacak bir şey yok ama bu zamana kadar iyi dayandılar. Aslında halen son kale Game Pass olabilir.
III. Osman
Yetkin
Balon patladı. O arayüzüne katlanıp şu fiyatlara oyun mu alacağımızı düşünüyorlar hahahaha. Steam candır gerçekten de.
Dracula
Üstün
Valla ben kış indirimlerinden RDR2, GTA5, Marvel's Midnight Suns, Battlefield 5 ve onun dışında Dying Light 2'yi aldım, benlik bir şey kalmamış gibi.Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı![]()