creazy

Başarılı
Merhaba.

Bunları almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatlarını hak ediyorlar mı? Kullanım amacım rekabetçi oyunlar, günlük kullanım, müzik, dizi, film ve video izlemek. Şu an Havit Gamenote H2002p kulaklık ve Razer Cobra kullanıyorum. Bütçeyi çok artırmak ya da gereğinden fazla para vermek istemiyorum. Bu ürünler iyi midir? Uzun vadede pişman ederler mi? Geçme sebebim kablosuza geçmek istemem. Şu an kullandığım ekipmanlar kablolu olduğu için kablosuz bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

Merhaba.

Bunları almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatlarını hak ediyorlar mı? Kullanım amacım rekabetçi oyunlar, günlük kullanım, müzik, dizi, film ve video izlemek. Şu an Havit Gamenote H2002p kulaklık ve Razer cobra kullanıyorum. Bütçeyi çok artırmak ya da gereğinden fazla para vermek istemiyorum. Bu ürünler iyi midir? Uzun vadede pişman ederler mi? Geçme sebebim kablosuza geçmek istemem. Şu an kullandığım ekipmanlar kablolu olduğu için kablosuz bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

Yeni hesap indirimiyle bu moude her şekilde daha mantıklı zaten aynı fiyata geliyor.

H2015PRO alın H2039bg yerine ben kullanıyorum bugün geldi cok saglam kulaklık dengesi cok iyi Havit cooklamış bu sefer.