creazy
Başarılı
Merhaba.
Bunları almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatlarını hak ediyorlar mı? Kullanım amacım rekabetçi oyunlar, günlük kullanım, müzik, dizi, film ve video izlemek. Şu an Havit Gamenote H2002p kulaklık ve Razer Cobra kullanıyorum. Bütçeyi çok artırmak ya da gereğinden fazla para vermek istemiyorum. Bu ürünler iyi midir? Uzun vadede pişman ederler mi? Geçme sebebim kablosuza geçmek istemem. Şu an kullandığım ekipmanlar kablolu olduğu için kablosuz bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.
www.maxitekno.com
Bunları almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatlarını hak ediyorlar mı? Kullanım amacım rekabetçi oyunlar, günlük kullanım, müzik, dizi, film ve video izlemek. Şu an Havit Gamenote H2002p kulaklık ve Razer Cobra kullanıyorum. Bütçeyi çok artırmak ya da gereğinden fazla para vermek istemiyorum. Bu ürünler iyi midir? Uzun vadede pişman ederler mi? Geçme sebebim kablosuza geçmek istemem. Şu an kullandığım ekipmanlar kablolu olduğu için kablosuz bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.
Aula V9 Pro Plus 26000 DPI PAW3395 Sensör 8000Hz Tri-Mode Kablosuz Oyuncu Mouse RGB Omron Switch Lightweight E-Spor Gaming Mouse Beyaz Gaming Mouse
Aula V9 Pro Plus 26000 DPI PAW3395 Sensör 8000Hz Tri-Mode Kablosuz Oyuncu Mouse RGB Omron Switch Lightweight E-Spor Gaming Mouse Beyaz Gaming Mouse AULA V9 Pro Plus Gaming Mouse, rekabetçi oyunlarda hassasiyet, hız ve donanımsal kararlılığı bir araya getiren üst düzey bir oyuncu faresidir. Gecikmeni