Onu bunu geçtim. Steam gene ucuz. 
Zannetmiyorum.
Zannetmiyorum.
50₺ 100₺ dönemleri bitti. Bitti. Bitti. Bitti yav bitti.
O zaman 50 harcıyorsak şu an 500 harcayacağız.
Ben eski forumda bunu farklı bir dil ile dile getirmiştim.
Kısaca şöyle söyledim; herhangi bir X oyun stüdyosu veyahut oyun yayımcısı eğer Valve ile Türkiye hakkında böyle bir karara vardıysa, aynı stüdyo ve yayımcı neden bu politikasını başka platformlar üzerinde de devam ettirmesin? X bir oyun indirimlerde şu an Steam üzerinde stüdyo ve yayımcıya $30 kazandırıyorsa, Epic üzerinde atıyorum 250 TL kazandırıyordu indirimli haliyle. Arada fiyat dengesizliği oluşuyor. Bir süre sonra stüdyo ya da yayımcı demez mi ben Steam üzerinden oyun başına X miktar kazanırken Epic Store üzerinde bu rakamın 1/4 oranını görüyorum diye.
Steam'in TL desteğini keseceği haberleri eski forumda konuşulmaya başlandığında ben bu görüşümü belirttiğim zaman, Epic Store'u savunanlar beni linçleyecek seviyede beğenmedim'e boğdular. Sırada PlayStation Store ve Xbox Store var desem mantıksız gelir mi?
Hatta şu an bile Steam ucuz Epic'in yanında.Hocam, konuyu çok güzel ve net bir şekil de özetlemişsiniz. Bizim milletin bu cahilliğine ve fanatikliğine karşı ne derseniz deyin suçlu siz olursunuz. Steam, bunca kur ataklarına karşı yıllarca bizleri idare etmişken, sırf haklı olarak kuru güncel seviyeye getirdiler diye demedikleri kalmadı. Steam, yarın eski kur düzenine geçse, övgüler, kasideler, gazeller dizecekleri için ben gülüp geçiyorum. TP'de bile bu konuda açtıkları konuyu okurken kahkaha atarak okumuştum. Milletin bu cahilliği ve fanatikliği beni benden almıştı. Azıcık kafaları çalışsaydı sorunun ne olduğunu ve neden böyle yaptıklarını anlayabilirlerdi ama olmadı.
Hocam, şu an fiyatlandırmaları hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Ama yakında Steam için "ya Steam iyiydi, biz değerini bilemedik" demeye başlarlar