Kanıt?Hocam Epic Games açıkladı şu an böyle bir veri sızıntısı olmadığını söyledi.
Detaylar
Kim cevapladı?Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Kartı kırmak ise yarar mı sizce bir düşünün? Kart şifresi yenileyin, Epic Games'teki ve Google'daki tüm şifreleri yenileyin yeter. Yani bu adamlar anlık RAT atmadı ya sadece şu anki şifreler ellerinde. Yenilirsek düzelir. Ama ben Google şifremi muhtemelen yenilemeyecegim.
Kart numarası gittiği için kırıp yenisini çıkarmak daha mantıklı ama sadece ekran fotoğrafı alıp para isteyen ergenlerse uğraşmıyayım.
Aynen Epic abi bu berbat arayüzü kullandığın için kesin bilgiler çalınmamıştır.
Yemeksepeti de yalanlamıştı sonra gerçek olduğu çıktı.
Yemeksepeti, sistemlerinde bir veri ihlali olup olmadığının uzman ekiplerce detaylı bir şekilde araştırıldığını, herhangi bir veri ihlali ya da hırsızlığının tespit edilmediğini açıkladı.
Yemeksepeti de yalanlamıştı sonra gerçek olduğu çıktı.
Yemeksepeti, sistemlerinde bir veri ihlali olup olmadığının uzman ekiplerce detaylı bir şekilde araştırıldığını, herhangi bir veri ihlali ya da hırsızlığının tespit edilmediğini açıkladı.
Uyuyan Sincap
Üstün
Kart numarası gittiği için kırıp yenisini çıkarmak daha mantıklı ama sadece ekran fotoğrafı alıp para isteyen ergenlerse uğraşmıyayım.
Bu kadar korkmaya gerek yok hatta sadece kart şifrenizi ve Epic Games şifrenizi yenilemeniz dahi yeterli.
Şifreyi değiştirdim. Sanal kartsız bunlardan bir şey alan kalmamıştır herhalde. En kötü limiti 1 TL yaparım da biraz eğleniriz.
3 TL'ye oyun alıyorsun o fiyata ciklet kalmadı.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hesabın içinde sadece RDR 2, The Evil Within ve PC Simulator var başka bir oyun yok ne yapacaklar benim hesabımı?![]()
Hocam Epic hesabının şifresini değişin kartı silin üstüne kartı internet alışveriş ine kapatabilirsiniz hocam.