Ya hocam bak bende çok sevmem epic games'i ve çok eksiklikleri var, save sistemi yüzünden bazı oyunlarda çok kanserledi beni ama epicte 10 tlye satılan bir şeye de gidipte 300 tl vermem, ben basit biriyim oyunu oynamak için alıyorum profil için değil tabi bunu size söylemiyorum yapan kişilere söylüyorum, bazı oyunlarda yedek almam gerekebiliyor benim için sorun değil ama bazı kişiler için çok sinir bozucu bunu da anlayabiliyorum.
Keşke sadece o olsa hocam Ben eksi artı hesabı yapıyorum. Epic'in tek artısı fiyatlar olunca ve benim durumum iyi olunca Steam'i tercih ediyorum. Arayüz, başarımlar, Steam'deki saatler, sosyal kısım, forumlar vs. Yahu Epic Games güzelim bilgisayarda kasıyor be?
Tek kısım fiyat ise o kısmı savunabilir herkes. Herkesin kendi fikri. Bana bu yüzden dislike atmayınız efenim.
Ya hocam bak bende çok sevmem Epic Games'i ve çok eksiklikleri var, save sistemi yüzünden bazı oyunlarda çok kanserledi beni ama Epic'te 10 TL'ye satılan bir şeye de gidip de 300 TL vermem, ben basit biriyim oyunu oynamak için alıyorum profil için değil tabii bunu size söylemiyorum yapan kişilere söylüyorum, bazı oyunlarda yedek almam gerekebiliyor benim için sorun değil ama bazı kişiler için çok sinir bozucu bunu da anlayabiliyorum.
Epic için GOG Galaxy veya Heroic Launcher kullanılabilir. Parası olan insan istediğini alabilir pek tabii ancak kimse arayüzü kötü bunun gidip korsan indiririm gibi önermelerle gelmesin. Bu sadece bir bahanedir. En fazla 30 saniye kaybedersiniz. Hoş bir söylem değil.
Steam'den oynuyorum zaten problem yok. Epic'den oynamak zorunda kalırsam korsan oynarım daha iyi demek istedim Vurgulamak için. Yoksa maddi durumum yetmeyen, 2000-3000 TL civarı, denemek için korsan indirdiğim oyunlar için o yola başvururum sadece. Tüm oyunlar Steam'de var demişim zaten hocam, korsan oynadığımı ima etmemişim.
Steam'den oynuyorum zaten problem yok. Epic'den oynamak zorunda kalırsam korsan oynarım daha iyi demek istedim vurgulamak için. Yoksa maddi durumum yetmeyen, 2000-3000 TL civarı, denemek için korsan indirdiğim oyunlar için o yola başvururum sadece. Tüm oyunlar Steam'de var demişim zaten hocam, korsan oynadığımı ima etmemişim.