Para vermek istemesem bedava verilen oyunu gidip Steam'den almam değil mi
Ben Steam fanboyuyum.
Steam'den ekstra tek yapabildiğiniz şey arkadaşlarınıza hava atmak ikisini de kullanıyorum kasma donma takılma vs yok.
Para vermek istemesem bedava verilen oyunu gidip Steam'den almam değil mi
Ben Steam fanboyuyum.
Keşke sadece o olsa hocamYa hocam bak bende çok sevmem epic games'i ve çok eksiklikleri var, save sistemi yüzünden bazı oyunlarda çok kanserledi beni ama epicte 10 tlye satılan bir şeye de gidipte 300 tl vermem, ben basit biriyim oyunu oynamak için alıyorum profil için değil tabi bunu size söylemiyorum yapan kişilere söylüyorum, bazı oyunlarda yedek almam gerekebiliyor benim için sorun değil ama bazı kişiler için çok sinir bozucu bunu da anlayabiliyorum.
Steam'den ekstra tek yapabildiğiniz şey arkadaşlarınıza hava atmak ikisini de kullanıyorum kasma donma takılma vs yok.
Ya hocam bak bende çok sevmem Epic Games'i ve çok eksiklikleri var, save sistemi yüzünden bazı oyunlarda çok kanserledi beni ama Epic'te 10 TL'ye satılan bir şeye de gidip de 300 TL vermem, ben basit biriyim oyunu oynamak için alıyorum profil için değil tabii bunu size söylemiyorum yapan kişilere söylüyorum, bazı oyunlarda yedek almam gerekebiliyor benim için sorun değil ama bazı kişiler için çok sinir bozucu bunu da anlayabiliyorum.
Artıları ağır basmasa bile (BASIYOR) 10-15 yıldır Steam kullanan birisinin alışkanlıklardan vazgeçmesi beklenemez tabii ki.Arkadaş fanboyum dedi zaten daha diyecek bir şey yok![]()
Maddi durumu olup korsan oynayanlar bana o kadar itici geliyor ki anlatamam.Aynen öyle. Epic'ten alacağıma korsan indiririm daha iyi. Ki tüm oyunlar Steam'de var bende.kötü ve kasan bir arayüze muhtaç değilim iyi ki.
Bu yolda beraberiz hünkarım.Güzel indirimlermiş fakat ben Steam'dan alacağım bu oyunları teşekkürler.
Steam'den oynuyorum zaten problem yok. Epic'den oynamak zorunda kalırsam korsan oynarım daha iyi demek istedimMaddi durumu olup korsan oynayanlar bana o kadar itici geliyor ki anlatamam.
Korsan oynayacağıma Epic'ten oynarım. Ben bu bunu anlatmak istedim.Steam'den oynuyorum zaten problem yok. Epic'den oynamak zorunda kalırsam korsan oynarım daha iyi demek istedimvurgulamak için. Yoksa maddi durumum yetmeyen, 2000-3000 TL civarı, denemek için korsan indirdiğim oyunlar için o yola başvururum sadece. Tüm oyunlar Steam'de var demişim zaten hocam, korsan oynadığımı ima etmemişim.