Geçen Steam üzerinde indirime girdiğinde günlük oyuncu sayısında da baya güzel rakamlar yakalamış.Bakın hikayeli oyunları repack indiririm ama RDR 2 gibi bir oyuna asla bu hakareti yapmam. Alın, aldırın.
Detaylar
Kim cevapladı?Eki Görüntüle 123285
2024 şubat 2025'e kadar devam ediyor.
Oyun fiyatları artık o kadar absürt seviyelere çıktı ki RDR2'nin Ultimate sürümünün indirimli hali normal sürümünün indirimli halinden daha ucuz.
bymfw4
Uzman
Al geç.
Şu oyuna (FC 25) bulaşmayın derim bir güncelleme ile oyunun içine ettiler 4 aydır düzeltmediler. Az önce deneyeyim dedim hala aynı oyun sırasında ani FPS düşüşleri ve takılmalar... Bir daha EA ait bir oyun almayı düşünmüyorum.2 kere RDR 2 bitirdim ultimate ye değer mi bir daha FC 25 istiyorum ama 1000 TL çok fazla ya EA Play'da 20 dolar.
Şu oyuna (FC 25) bulaşmayın derim bir güncelleme ile oyunun içine ettiler 4 aydır düzeltmediler. Az önce deneyeyim dedim hala aynı oyun sırasında ani FPS düşüşleri ve takılmalar... Bir daha EA ait bir oyun almayı düşünmüyorum.
Hocam vallahi hastalık ya 4 yıldır 1000 saat üstü var hepsinde.
Doğrudur hocam futbol oyununu seviyoruz oynamak istiyoruz ama cidden oyunun hataları sıktı beni artık. 30 Eylül'de almışım toplam 58 saat oynama sürem var bu sene canım istedikçe ara sıra UT falan takılırım diye almıştım ha birde 2 stadımızı eklediler anlaşma yaptılar vs diye aldım ama bir güncelleme ile bozdular oyunu. Yaklaşık 4 aydır da düzeltmediler. Forumlarında konu var 5 bine yakın mesaj insan bir utanır bir düzeltme çabasına girer yahu. 2500 lira para vermişim yazık vallahi az önce oyunu silip iade talebi oluşturdum ümidim yok üstüne yatarlar vermezler ama denemedik demeyelim.Hocam vallahi hastalık ya 4 yıldır 1000 saat üstü var hepsinde.
Hocam biraz hayatsızlık vibe ı aldım. Aklıma Fortnite'ta kastığım 450 saat geldi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-