Hybrid Theory
Yetkin
Evet, haklısın. Kendimce biraz fazla sövmüş olabilirim. Bu platformu 2017'den bu yana kullanmaktayım. Sadece oyun oynamak için gayet yeterli, orası aşikar. Ancak olan sistemin üzerine koyarak geliştirmek yerine senelerce çok ufak değişiklik yaptılar. Ayrıca sunucu tarafında da sürekli problemli. Bir oyun güncellemek, yereldeki oyunun dosyasını tanıtmak veya co-op oyun oynamak bazı zamanlarda eziyet oluyor. Borderlans 2'yi Epic'ten arkadaşımla hiçbir şekilde rahat oynayamamıştık mesela, sonrasında arkadaşıma Steam'den aldırdım ve beraber saatlerce problemsiz oynadık. Bazı oyunları co-op için Steam'e bağlanmasına değinmeyeceğim bile.Efendiler ne bu Epic düşmanlığı? Oyun indirip oynadığın bir platform işte. Abartmayın. En nihayetinde oyun indiriyorsun yani. Yıllardır kullanıyorum ben Launcheri kasmıyor, çeşit çeşit PC'de de denedim Low-end'den tut high-end'e kadar. Çok mu üstüne gidiyorsunuz acaba garibin¿
Şu platformun gerçek anlamda Steam alternatifi olmasını isterdim. Gerekirse Steam gibi 5 dolar harcama sonrasında sana bütün özelliklere erişim sunsun, kabul ederim. Ancak şu anda gerçek anlamda yeniliğe gitmedikleri sürece düşüncelerim aynı.