Epic Games'ten DLC satın aldım fakat iade edemiyorum nasıl iade edebilirim?
Hocam sizin için denedim talep oluşturmayı ve oluşturabildim. Hangi adımları izlediğinizi söyler misiniz? Verdiğim linkten önce hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte gördüğünüz 'Taleplerim' bölümüne tıklayın daha sonra 'Yeni Talep Oluştur' seçeneğine tıklayın. Ürün bölümünden 'diğer' seçeneğini seçin iletişim sebebi bölümünden de 'İade' seçin ve probleminizi yazın. Bende sorunsuz oldu oluşturabildim.Hocam zaten bu bölümden oluşturmaya çalıştığımda hata veriyor.
Eki Görüntüle 8461
Hocam şöyle bir makale bölümü var aldığınız DLC'de ne yazıyor? Eğer "iade edilebilir" türündeyse bize ulaş kısmından iletişim kurup iade sağlıyorsunuz. Eğer "kendi kendine iade edilebilir" türündeyse Steam tarzı bir talepte bulunmadan iade şartlarını sağlıyorsanız iade edebilirsiniz. "iade edilemez" türündeyse iade edemezsiniz.
İade talebi için satın alınmanın üzerinden 14 gün geçmemiş olmalı ve oynama süresi 2 saati geçmemiş olmalıdır.
KENDİ KENDİNE İADE yazıyorsa bu makaledeki yolu izleyebilirsiniz.
Rica ederim hocam. Biraz sürüyor dönmeleri ama dönüş sağlarlar. Bir problem olursa tekrar yazabilirsiniz.Hocam şimdi tekrar denedim sizin önerdiğiniz adımları izleyerek talep başarılı bir şekilde oluşturuldu, teşekkür ederim, umarım yardımcı olurlar.