Epic Games'ten DLC satın aldım fakat iade edemiyorum nasıl iade edebilirim?
Hocam sizin için denedim talep oluşturmayı ve oluşturabildim. Hangi adımları izlediğinizi söyler misiniz? Verdiğim linkten önce hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte gördüğünüz 'Taleplerim' bölümüne tıklayın daha sonra 'Yeni Talep Oluştur' seçeneğine tıklayın. Ürün bölümünden 'diğer' seçeneğini seçin iletişim sebebi bölümünden de 'İade' seçin ve probleminizi yazın. Bende sorunsuz oldu oluşturabildim.Hocam zaten bu bölümden oluşturmaya çalıştığımda hata veriyor.
Eki Görüntüle 8461
Hocam şöyle bir makale bölümü var aldığınız DLC'de ne yazıyor? Eğer "iade edilebilir" türündeyse bize ulaş kısmından iletişim kurup iade sağlıyorsunuz. Eğer "kendi kendine iade edilebilir" türündeyse Steam tarzı bir talepte bulunmadan iade şartlarını sağlıyorsanız iade edebilirsiniz. "iade edilemez" türündeyse iade edemezsiniz.
İade talebi için satın alınmanın üzerinden 14 gün geçmemiş olmalı ve oynama süresi 2 saati geçmemiş olmalıdır.
KENDİ KENDİNE İADE yazıyorsa bu makaledeki yolu izleyebilirsiniz.
Hocam dilerseniz Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games bu bölümden destek talebi oluşturabilirsiniz. Dönmeleri biraz sürüyor haberiniz olsun.Hocam iade edilebilir yazıyor aldığım DLC de, destek kısmından Epic Games'e bir talep göndermeye çalıştığımda hata alıyorum DLC elimde patladı sanırım. Keşke Steam'i tercih etseydim.
Evet hocam hangi DLC'yi aldığınızı söylerseniz daha kolay bir şekilde yardımcı olabiliriz size.Gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz DLC Fortnite ile alakalı. Eğer satın alımı oyunun mağazasından VP ödeyerek yaptıysanız ayarlardan iade edebilirsin VP olarak hesabınıza eklenir (tam emin değilim fakat bunun da belli bir süresi var). Eğer bu paketi VP değil de para vererek aldıysanız o halde iade edemezsiniz.
Eki Görüntüle 8467
Gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz DLC Fortnite ile alakalı. Eğer satın alımı oyunun mağazasından VP ödeyerek yaptıysanız ayarlardan iade edebilirsin VP olarak hesabınıza eklenir (tam emin değilim fakat bunun da belli bir süresi var). Eğer bu paketi VP değil de para vererek aldıysanız o halde iade edemezsiniz.
Eki Görüntüle 8467
Hocam dilerseniz Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games bu bölümden destek talebi oluşturabilirsiniz. Dönmeleri biraz sürüyor haberiniz olsun.
Hocam sizin için denedim talep oluşturmayı ve oluşturabildim. Hangi adımları izlediğinizi söyler misiniz? Verdiğim linkten önce hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte gördüğünüz 'Taleplerim' bölümüne tıklayın daha sonra 'Yeni Talep Oluştur' seçeneğine tıklayın. Ürün bölümünden 'diğer' seçeneğini seçin iletişim sebebi bölümünden de 'İade' seçin ve probleminizi yazın. Bende sorunsuz oldu oluşturabildim.Hocam zaten bu bölümden oluşturmaya çalıştığımda hata veriyor.
Eki Görüntüle 8472
Hocam Phantom liberty DLC paketi için "iade edilebilir" yazılmış. İlk mesajda dediklerimi tekrar kopyalayıp yapıştır yapacağım ki herkes için çözüm olsun.
Eki Görüntüle 8471
Hocam şöyle bir makale bölümü var aldığınız DLC'de ne yazıyor? Eğer "iade edilebilir" türündeyse bize ulaş kısmından iletişim kurup iade sağlıyorsunuz. Eğer "kendi kendine iade edilebilir" türündeyse Steam tarzı bir talepte bulunmadan iade şartlarını sağlıyorsanız iade edebilirsiniz. "iade edilemez" türündeyse iade edemezsiniz.
İade talebi için satın alınmanın üzerinden 14 gün geçmemiş olmalı ve oynama süresi 2 saati geçmemiş olmalıdır.
Eğer ki iletişim kuramadıysanız ise internet sitesinden Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games bu link aracılığıyla 14 gün süreyi doldurmadan destek talebi oluşturmanızı öneririm. Dediğim gibi belli bir süre geçiyor cevap vermeleri için.
Hocam sizin için denedim talep oluşturmayı ve oluşturabildim. Hangi adımları izlediğinizi söyler misiniz? Verdiğim linkten önce hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte gördüğünüz 'taleplerim' bölümüne tıklayın daha sonra 'yeni talep oluştur' seçeneğine tıklayın. Ürün bölümünden 'diğer' seçeneğini seçin iletişim sebebi bölümünden de 'iade' seçin ve probleminizi yazın. Bende sorunsuz oldu oluşturabildim.
Hocam öyle yapın olmazsa yine yazın yardımcı olalım.Hocam aynı anlattığınız adımları izledim bir 5 10 defa da denedim fakat sonuç aynı hatayı aldım. Belki yarın denediğimde çözülür sorunum.