Hiçbir şey olmaz. Adamlar kendi ekosistemlerini oluşturalı yıllar oldu. YouTube çekse ne yazar? Bir ay içerisinde kendi video izleme sitelerini yaparlar. Spotify zaten etkilemez, Apple Music var halihazırda. Apple kazanç açısından Google'ı maymun eden bir şirket. Arada nerden baksan yarım trilyon dolardan fazla net değer farkı var.

Bu Apple kullanıcılarının zekasına hayranım.

Pek sanmıyorum. Spotify yerine Apple Music var, daha kaliteli ses sunuyor ve yanlış bilmiyorsam Türkiye'de daha ucuz. Google konusunda da zaten çoğu iPhone kullanıcısı Safari kullanıyor. Ayrıca Safari'nin Google'dan aşağı kalır bir yönü yok. Ayrıca böyle bir şey yapacaklarını sanmam. Büyük gelir kazanıyorlar sonuçta. Ayrıca Türkiye gibi ekonomisi nispeten daha kötü olan ülkelerde Android'de hep APK kullanılıyor. Spotify için konuşuyorum.
YouTube'u da browserdan izleyecekler herhalde.

Bu Apple kullanıcılarının zekasına hayranım.
Evet evet, patlıyorum ya. Bayağı mistik düşünceleri var.

Gayet doğru bir tutum olmuş. Apple son dönemlerde cidden kaşınıyordu. Özellikle yeni çıkardığı modellerin üstüne neredeyse hiçbir şey koymaması, garanti ile servis ve bu da yetmez gibi bu politikaları bezdirdi. Şunlardan birkaç tanesi direk uygulamasını mağazadan çekse Apple zaten büyük ihtimalle kudurur istediklerini mecbur yapar. Gidip sıfırdan Huawei gibi uygulama yapsa şuradan kullanacak bin kişi bile çıkmaz. Apple hakettiğini yaşıyor şu an.

Profilin altındaki Android simgesi yüzünden ciddiye alamadım bile.

Yazık, garibim. iPhone kullanıyorsun diye kendini bir şey mi sandın? Ah, kıyamam. Tabi doğru övülmeye değer bulduğun şey buydu, değil mi? Ciddiye almamışmış, lafa bak. Ne kadar üzüldüm bilemezsin. Zekası buradan belli oluyor.

Bu adamlara komisyon yüzünden daha önce de dava açmıştı Epic. Çok seviyorum bu şirketi her açıdan ama hatta bir ara güzel bir video da yayınlamışlardı.

Batsın Apple la, en nefret ettiğim teknoloji firması açık ara. Kullanıcılarını mal yerine koyuyor.