Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, nedenini bilmediği bir olaydan dolayı bilgisayarımdaki çoğu uygulamnın simgesi arama çubuğundan gitti, yazsam dahi çıkmıyor. Diğerlerini dosya konumundan açıyorum ama Epic Games dosya konumunda gözükmüyor. Epic Games'i nasıl başlatırım?

Moderatöre not: Siz konuyu açana kadar ben sorunu çözdüm kitabını yazdım boşa açmayın konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konunun açılması neredeyse 1 saate yakın sürdüğü için ben kendi işimi çözdüm. Launcher'in kurulu olduğu bölümde exe ile alakalı hiçbir şey kalmamış. Başka konularda Epic'i silerseniz oyunlar gider demişler ben gene de simge olmadığı için sildim oyunlar da silinmedi. Sorunum bu şekilde çözüldü modda konuyu boştan yere açmış yazmama rağmen.
Konunun açılması neredeyse 1 saate yakın sürdüğü için ben kendi işimi çözdüm. Launcher'in kurulu olduğu bölümde exe ile alakalı hiçbir şey kalmamış. Başka konularda Epic'i silerseniz oyunlar gider demişler ben gene de simge olmadığı için sildim oyunlar da silinmedi. Sorunum bu şekilde çözüldü modda konuyu boştan yere açmış yazmama rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm