Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, nedenini bilmediği bir olaydan dolayı bilgisayarımdaki çoğu uygulamnın simgesi arama çubuğundan gitti, yazsam dahi çıkmıyor. Diğerlerini dosya konumundan açıyorum ama Epic Games dosya konumunda gözükmüyor. Epic Games'i nasıl başlatırım?

Moderatöre not: Siz konuyu açana kadar ben sorunu çözdüm kitabını yazdım boşa açmayın konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konunun açılması neredeyse 1 saate yakın sürdüğü için ben kendi işimi çözdüm. Launcher'in kurulu olduğu bölümde exe ile alakalı hiçbir şey kalmamış. Başka konularda Epic'i silerseniz oyunlar gider demişler ben gene de simge olmadığı için sildim oyunlar da silinmedi. Sorunum bu şekilde çözüldü modda konuyu boştan yere açmış yazmama rağmen.
Merhaba, nedenini bilmediği bir olaydan dolayı bilgisayarımdaki çoğu uygulamnın simgesi arama çubuğundan gitti, yazsam dahi çıkmıyor. Diğerlerini dosya konumundan açıyorum ama Epic Games dosya konumunda gözükmüyor. Epic Games'i nasıl başlatırım?

Moderatöre not: Siz konuyu açana kadar ben sorunu çözdüm kitabını yazdım boşa açmayın konuyu.

Disslike atanlar ne yaşıyor? Sanki haksızmış gibi.

Haksız tabii ki. Çözümü bulduysa bize de söylesin. Kitabını yazdım cart curt diye şekil yapmasına gerek yok.

Empati.

1) Çözüm konusu açmamış, yardım konusu açmış.
2) Mod onayı beklerken sorunu çözmüş.

Empati yapılınca neden sinirlendiği belli oluyor. Eğip bükmeye gerek yok.

Empati.

1) çözüm konusu açmamış, yardım konusu açmış.
2) mod onayı beklerken sorunu çözmüş.

Empati yapılınca neden sinirlendiği belli oluyor. Eğip bükmeye gerek yok.

1) çözüm konusu açmamış olabilir. Ama çözümünü bulmuş. Burası bir forum burada insanlar yardım için konu açıp birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Trip atıp çözümünün kitabını yazdım cart curt diye bir düzenleme yapılmasına gerek yok. Dersin ki konu onaylanana kadar buldum ben çözümü çözüm şu şu şu konu kapanabilir. Bu kadar. Bunu daha önce ben de yaptım.
2) modlar konuları genelde 30 dk içinde onayladığı bazen de bu süre daha uzun sürdüğü için o arada çözümün bulunmuş olması gayet doğal. Sadece bu çözümün forumda paylaşılması gerekli.

Çözüm? Hani çözüm nerede? Madem sorunun kitabını yazdınız, anlatın da aydınlanalım.

Martılar kapıp kaçmış kitabını.🙃

Neyse yarın bir cevap gelecek mi göreceğiz. Gece gece konuyu çok darlamaya gerek yok gibi. O kadar kitap vs demiş çözümünü düzgünce paylaşır artık.

Martılar kapıp kaçmış kitabını.🙃

Neyse yarın bir cevap gelecek mi göreceğiz. Gece gece konuyu çok darlamaya gerek yok gibi.
Bilmiyorum ama “Konu onaylanana kadar sorunun kitabını yazdım” deyip çözümü vermemesi hiç hoş olmadı. Durum böyle olunca da aynı sorunu yaşayıp çözüm bulamayanlar sıkıntı çekiyor.