Fallout almayı unuttum
. Ghostwire: Tokyo'yu Prime Gaming'den almıştım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunlar da bozdu ya.
Beleş oyun oynayacaksam Nintendo DS/2DS ve PSP'ye yüklerim.
Yeni oyun hakkında tahmini olan var mı? Ben bir şeye benzetemedim
Prime vermişti geçenlerde. Şöyle ki, oynanabilir fakat mükemmel diyemeyiz. Her zaman dediğim gibi, harcadığınız vakte değip değmeyeceğini düşünmek gerek. Görkem'in veya Dost'un videoları daha detaylı bilgi verebilir oyun ile ilgili.
Kulaklık ve kasa sembolleri var. Çoğu kişi PC Building Simulator diyor, büyük ihtimalle de öyle. O da önceden verilmişti, yeni bir şeyler vermeleri en güzeli olur.
Yeni oyun hakkında tahmini olan var mı? Ben bir şeye benzetemedim.
Kulaklık ve kasa sembolleri var. Çoğu kişi PC Building Simulator diyor, büyük ihtimalle de öyle. O da önceden verilmişti, yeni bir şeyler vermeleri en güzeli olur.
Prime vermişti geçenlerde. Şöyle ki, oynanabilir fakat mükemmel diyemeyiz. Her zaman dediğim gibi, harcadığınız vakte değip değmeyeceğini düşünmek gerek. Görkem'in veya Dost'un videoları daha detaylı bilgi verebilir oyun ile ilgili.
Yani bir tane AC oyunu kötü olmazdı.
Güzel olurdu kesinlikle. En son Ubisoft AC Syndicate'ı ücretsiz vermişti. Onun sonuna geldim ve fena değil diyebilirim, en azından Valhalla gibi çoğu boş olan 100 saat sürmüyor. O kısmı bile yeter aslında.
İndirmesi oynayıp silmemden daha fazla sürdü.
Daha önce Amazon Prime tarafından verilmişti oradan almıştım ben. Pek ilgimi çeken bir oyun değil. Satın almayacaktım zaten ama ücretsiz verildiği için deneyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-