Detaylar
Kim cevapladı?Her platformda zamanında ücretsiz dağıtılan bir oyun zaten. Sevindirmedi.
Blackraven
Üstün
Teknemizi geliştirdiğimiz denizde geçen bir oyun. Yine tarzım olan bir oyun değil. Yorumlarınız neler?
Gerçekten son zamanlarda okuduğum en kötü oyun tanımı olabilir. Evet oyunda tekne var evet denizde var ve tekneyi geliştirebiliyorsun ama oyunun olayı kesinlikle bunlar değil. Benzer bir tanımı GTA V içinde araba çalıp modifiye yaptığımız oyun demek gibi bir şey. Oyun Lovecraftian bir temada geçen yaptığımız tercihler ile farklı sonlara ulaşabileceğiniz, oyuncuyu gerçekten denizdeymiş gibi germeyi başaran baya güzel bir indie oyun. Zaten bir günde bitiyor dolayısıyla kesinlikle oynanır.
Kesin bilgi mi? Dün baktığımda Dredge dışında Dave The Diver veya The Angler da olabileceği söyleniyordu. Ayrıca dün bir konuda da belirtmiştim ama çöp oyun yerine Dredge yeniden verilirse iyi olur. GOG'daki DLC fiyatlarından daha uygun olacağı inancındayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sakin ben ilk izlenim ve steam'deki açıklamasına göre yazdım. Tarzım olmadığını da belirttim zaten oyun incelemesi yazmadım.Gerçekten son zamanlarda okuduğum en kötü oyun tanımı olabilir. Evet oyunda tekne var evet denizde var ve tekneyi geliştirebiliyorsun ama oyunun olayı kesinlikle bunlar değil. Benzer bir tanımı GTA V içinde araba çalıp modifiye yaptığımız oyun demek gibi bir şey. Oyun Lovecraftian bir temada geçen yaptığımız tercihler ile farklı sonlara ulaşabileceğiniz, oyuncuyu gerçekten denizdeymiş gibi germeyi başaran baya güzel bir indie oyun. Zaten bir günde bitiyor dolayısıyla kesinlikle oynanır.
%99.9 bir değişiklik olmazsa.Kesin bilgi mi? Dün baktığımda Dredge dışında Dave The Diver veya The Angler da olabileceği söyleniyordu. Ayrıca dün bir konuda da belirtmiştim ama çöp oyun yerine Dredge yeniden verilirse iyi olur. GOG'daki DLC fiyatlarından daha uygun olacağı inancındayım.
Çok gizemli bir oyun.
Üstad @dalmatianpelican , fikirleriniz nelerdir?
Üstad @dalmatianpelican , fikirleriniz nelerdir?
Umudu kesmeyin.
Elma ısıran
Üstün
Daha zaman var. Eminim bir tane çok güzel oyun gelecek.
Bu arada bu Dredge 860 TL'ymiş. Neymiş bu oyun arkadaş? Bunu bu kadar pahalı yapan ne?
Bu arada bu Dredge 860 TL'ymiş. Neymiş bu oyun arkadaş? Bunu bu kadar pahalı yapan ne?