Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
"Dijital oyun platformlar" diye başlayan kampanyalar sanırım bu da dahil hocam. Bundan dolayı İş Bankası önerebilirim. Eğer müşterisi iseniz.
Leviodas
Yetkin
"Dijital oyun platformlar" diye başlayan kampanyalar sanırım bu da dahil hocam. Bundan dolayı İş Bankası önerebilirim. Eğer müşterisi iseniz.
Hocam ilk imza kartım var İş Bankası'ndan, baktım fakat göremedim öyle bir kampanya.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam ilk imza kartım var İş Bankası'ndan, baktım fakat göremedim öyle bir kampanya.
Maximum Mobil kullanıyorsanız oraya bakın bakalım.
Scheriff
Uzman
Paycell 500 lira üstü 100, 1000 lira üstü 200 cashback veriyorÖnceden Nays kartta Epic Games'te cashback alıyordum fakat şu anda Epic Games'e cashback vermeyi kesmiş. Önerileriniz varsa açığım.
Leviodas
Yetkin
Paycell 500 lira üstü 100, 1000 lira üstü 200 cashback veriyor.
Hocam 16 yaşındayım kullanabilirim değil mi? Bir de ayın 7sine kadar zamanım var hesabı açtığım gibi kartın sanal hali gözüküyor değil mi? Kargo ile fiziksel kartın gelmesini beklersem yetişmez yüksek ihtimal.
Scheriff
Uzman
Sanal kart açıp kullanabilirsin ama fiziksel kart olmadan para yüklemen zor. Eskiden onay istemiyordu ama bu son papara mevzularından sonra onaylama zorunluluğu getirildi. Sim kartın eğer aileden birine aitse onun üzerinden onaylatıp para gönderimi yapabilirsin.Hocam 16 yaşındayım kullanabilirim değil mi? Bir de ayın 7sine kadar zamanım var hesabı açtığım gibi kartın sanal hali gözüküyor değil mi? Kargo ile fiziksel kartın gelmesini beklersem yetişmez yüksek ihtimal.
Leviodas
Yetkin
Sanal kart açıp kullanabilirsin ama fiziksel kart olmadan para yüklemen zor. Eskiden onay istemiyordu ama bu son Papara mevzularından sonra onaylama zorunluluğu getirildi. SIM kartın eğer aileden birine aitse onun üzerinden onaylatıp para gönderimi yapabilirsin.
Hocam hesap açtım otomatik babamın adına açıldı olmadı öyle yapacağım teşekkür ederim.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-