Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Epic üzerinde GTA 5'e sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Tam yerini unuttum ama olmaması imkansız.
Doğrulayıp tekrar girdim. Online kısmına yine girmiyor gibi hocam entering online kısmında kalıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Harita düzeldi mi?Doğrulayıp tekrar girdim. Online kısmına yine girmiyor gibi hocam entering online kısmında kalıyorum.
Evet hocam. Eski kayıtlarım duruyor ancak online kısmına girmiyor 2 defa kapatıp yeniden denedim ama bağlanma ekranında kalıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için ayrı bi' konu açın isterseniz. Oradan bakalım.Evet hocam. Eski kayıtlarım duruyor ancak online kısmına girmiyor 2 defa kapatıp yeniden denedim ama bağlanma ekranında kalıyor.
Eki Görüntüle 83116
@Rickh Hallettiniz mi?GTA 5'i farklı bir konuma taşı. İndirmeyi iptal et ve ardından tekrar indirmeye tıkla. İndirme işlemi başladığında indirmeyi durdur ve Epic Gamesi Görev Yöneticisi'nden kapat. GTA 5'i Epic Games'ten seçili klasöre at. Uyarı verirse Devam Et seçeneğine tıkla. Daha sonra Epic Games'i açıp doğrulama yap. Uyarı verirse yine Devam Et de.
Son düzenleme:
Halletim hocam. Teşekkür ederim.