U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 5 Şubat 2026 #1 Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı. Son düzenleme: 5 Şubat 2026
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı.
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.571 Yer The Lands Between 5 Şubat 2026 #2 Bu olay ile alakalı paylaşılan postların büyük çoğunluğu yalan gibi geliyor bana.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 343 Beğeniler 143 Yer Linus Torvalds'ın Evi 5 Şubat 2026 #3 Kaays dedi: Bu olay ile alakalı paylaşılan postların büyük çoğunluğu yalan gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir ya.
Kaays dedi: Bu olay ile alakalı paylaşılan postların büyük çoğunluğu yalan gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir ya.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 5 Şubat 2026 #4 Etkileşim amaçlı paylaşılan bir şey.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.473 Yer Haddonfield, Illinois 5 Şubat 2026 #5 Epstein belgelerinden gelecek sıradaki haber GTA 6 yapımının başındaki eleman olduğu olacak bence. Neymiş bu böyle günlerdir ya aaa¿
Epstein belgelerinden gelecek sıradaki haber GTA 6 yapımının başındaki eleman olduğu olacak bence. Neymiş bu böyle günlerdir ya aaa¿
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 343 Beğeniler 143 Yer Linus Torvalds'ın Evi 5 Şubat 2026 #6 Bence %45 oranda etkileşim kasma %5 gerçek geriye kalan da yalan. Michael MYERS dedi: Epstein belgelerinden gelecek sıradaki haber GTA 6 yapımının başındaki eleman olduğu olacak bence. Neymiş bu böyle günlerdir ya a Genişletmek için tıkla... Sabah akşam şu olaylar dönüyor bıktım ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2026
Bence %45 oranda etkileşim kasma %5 gerçek geriye kalan da yalan. Michael MYERS dedi: Epstein belgelerinden gelecek sıradaki haber GTA 6 yapımının başındaki eleman olduğu olacak bence. Neymiş bu böyle günlerdir ya a Genişletmek için tıkla... Sabah akşam şu olaylar dönüyor bıktım ben de.
2 29422 Ziyaretçi 5 Şubat 2026 #7 Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı. Genişletmek için tıkla... Buna inanan var mı diyordum, var mış.
Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı. Genişletmek için tıkla... Buna inanan var mı diyordum, var mış.
47rapflex Becerikli Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 146 Beğeniler 152 6 Şubat 2026 #8 Umarım gerçektir.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 518 6 Şubat 2026 #9 Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı. Genişletmek için tıkla... https://teyit.org/analiz/epstein-belgelerinde-8-subat-2026da-3-dunya-savasinin-cikacagi-mi-planlandi
Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bana çok inandırıcı gelmedi ama bir an düşünmedim de değil. ABD İran’a boşuna saldırmıyordur. Ayrıca tek bu videoda değil, çoğu yerde gördüm bu olayı. Genişletmek için tıkla... https://teyit.org/analiz/epstein-belgelerinde-8-subat-2026da-3-dunya-savasinin-cikacagi-mi-planlandi
O Outro Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 38 7 Şubat 2026 #10 Ben berber abiye bir sorayım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2026