EFB31589-4BDE-44DF-B14B-4AB5936D9F50.webp

At artık şu nükleeri, tek umudumuz sensin..

Hayatımda hiç Kim jong un sempatizanı olacağım aklıma gelmezdi ama artık bu adam bile o canavarların yanında melek kalıyor.

Dün akşam biraz araştırma fırsatım oldu. Gabriela Rico adında bir model sesini çıkartmış bu konu hakkında. 2009 yılında sanırsam. O günden beri haber alınamıyormuş. Belgelerin içinde Elon Musk, Bill Gates ve Michael Jackson gibi birçok ünlünün yanında siyasi isimler de var. Prens Andrew de bunlardan biri. Bakalım gün geçtikçe olayın açılacağını umuyorum. Ama kanım dondu gerçekten. Gabriela Rico'nun son videosunu izledim. Çığlıklar atıyordu. Çok korkunçtu açık konuşmam gerekirse.

Netanyahu reis talimat verdi ifşa için. Trump, İran'ı işgal etmediği için henüz.
Şimdi Amerika desteği ile kendini güçlü zannediyor bir gün araları bozulursa her şey tam tersine döner. Şöyle bir gerçek var Amerika'nın kullanıp atmadığı ülke-lider yok.

Baktığında Hitler de bir zamanlar öyleymiş arkasında dev güçleri var mış. Ne oldu öldü gitti mezarı bile belli değil kendi ülkesinde yasaklandı.