Adolf Hitler'in en başından beri bir bildiği var mış aslında, yemin ederim saygım arttı.
Bu ağın içinde her ırktan bir sürü insan var. Başlatan da sadece yahudi değildir, zira tek bir kişi böyle büyük bir organizasyonu tek başına başlatamaz. Muhtemelen yanında daha pek çok güçlü insan vardır. Böyle bir olaydan yola çıkarak Hitler gibi bir deliye saygı duymak da çok enteresan.
Olayı bugün öğrendim ve kanım dondu gerçekten, laf olsun diye demiyorum gerçekten kanım dondu. Zaten olay yeni popüler oldu denilebilir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ayrıca ben anlamıyorum, olay bunca yıl gizlendi bir tane mi olaya şahit olan delikanlı çıkıp her şeyi anlatmadı? Gerçekten dünyanın bu kadar pislik bir yer olmasına inanamıyorum Maradona gibi isimler de işin içindeymiş.
Tamamen iğrenç, insanlık dışı ve mide bulandırıcı bir olay. Bütün dosyalar paylaşılmadı, hala daha olaya çok sansür uygulanıyor ancak iddialar doğruysa bu olay düşündüğümüzden bile çok daha iğrenç. Siyasilerin, zenginlerin, güçlü insanların kurduğu global bir pedofili ve çocuk kaçakçılığı örgütü tam anlamıyla. Muhtemelen bu güç sayesinde de uzun bir süre olayları gizli tutabildiler. Olayın içinde bulunan eli kuvvetli Türkler de var, örneğin Rixos otel sahibi. Onun da bu işlerle bağı olduğu söyleniyor. Eminim ülkemizden pek çok iş adamı veya siyasinin de bu olaylarda parmağı vardır. Tabii bu olay araştırılmaya ve belgeleri yayınlanmaya daha ne kadar devam eder, biz olayın içinde yerli/yabancı kimlerin parmağı var öğrenir miyiz bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: