Alperen0 7

Uzman
Dostlar selam, Erasmus için Polonya ulusal D tipi vizesine başvuruyorum. Erasmus'um hibeli ama yine de belli bir miktar para göstermeliyim sanırım. Bunun için de babamı sponsor göstereceğim. Sadece babamın banka dökümü yeterli mi? Yoksa benim de almam gerekiyor mu? Ve hibeli olduğunu da hesaba katınca bankada yaklaşık ne kadar para bulunmalı?

• Hesaba sadece bu işlem için para aktarılmamalı. Artık o numara yenmiyor. Hesapta düzenli bir para hareketi olmalı ve bu da tabii ki üç-beş kuruş olmamalı.
  • Varsa tapu, üzerinize araç vs onun belgesini verin. Şaka değil.
Amacınız, ülkeden kaçmayacağınızı, burada "kurulu düzeniniz" olduğunu kanıtlamanız özetle. Bunu daha önce red yemiş ve iki hafta sonra tekrar başvurup onay almış birisi olarak diyorum.

• Hesaba sadece bu işlem için para aktarılmamalı. Artık o numara yenmiyor. Hesapta düzenli bir para hareketi olmalı ve bu da tabii ki üç-beş kuruş olmamalı.
  • Varsa tapu, üzerinize araç vs onun belgesini verin. Şaka değil.
Amacınız, ülkeden kaçmayacağınızı, burada "kurulu düzeniniz" olduğunu kanıtlamanız özetle. Bunu daha önce red yemiş ve iki hafta sonra tekrar başvurup onay almış birisi olarak diyorum.
Hesapta yaklaşık 2 3 bin Euro bir para 1 1.5 aydır var + yanlış hatırlamıyorsam 2200 Euro hibe de var. Yeterli olur diye düşündüm. Üstüme tapu vs. zaten yok. Sponsorun banka dökümü yeterli mi ben de vermeli miyim?

Son düzenleme: