Uygulanmadı çünkü. AKP'nin köpekleri düzenli ve planlı bir şekilde kısırlaştırdığını mı düşünüyorsun?
Kimseye AKP'li demedim. Tekrar okuyunuz.
Ötenazi işlemi düzenli ve planlı bir şekilde uygulandığında da ölümler olacak, ''kısırlaştır, aşıla, sokağa sal'' işleminde de. Çinko demeye bin şahit malzemelerle yama edilmiş kutularda 5 çocukla yaşayan halkın derdi sizce sokak köpekleri mi? Bence değil. Bu fikirlerle ''aman halkımız'' edebiyatı yapamazsınız, kusura bakmayın. Öncelikler belli. Köpek sorununun sınıfsal olduğunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz, belki de çözüm sınıf farkını ortadan kaldırmaktır?
''Köpeklere merhamet'' niyetiyle ölümü mü teklif ediyoruz? Gayet güzel, istenilen seviyedeyiz.
Siz kim? Annesi babası görevinden ihraç edilmiş, hala okul okuyan bir gencim. Eve giren para iki asgari ücret ancak ediyor. 3 kardeşim var. Bütün sene kardeşimi yürüyerek dershanesine götürdüm. Dershane yolunda, mahallemde çeteleşen köpekler var; kimi zaman yolumu değiştirdim, elime taş da aldım. Herhangi bir vatandaştan farkım yok. Aklımdan ötenazi fikri de geçti, uzun zaman kararsızdım da bu hususta, araştırmalarımı da yaptım. Belki de yetersizdir, bilemiyorum. Yine de ölüme yeşil ışık yakmayı düşünmüyorum, umarım o seviyeye gelmem.
Bahsettiğiniz ''dernek'' türevlerini de tüm kalbimle yıkmak, yakmak istiyorum. Bu tip parazitlerle aynı yola baş koymuşum gibi anlaşılmak da ağrıma gidiyor. Buralara hizmet etmiyorum.
Anladım bile. Yazıp yazıp ''yanlış anlaşılmasın'' yazmak yetersiz oluyor.
''Arkası olmayan'' değil, sıradan bir makalede matematiksel sonuçları, öngörüleri dahi görebilirsiniz. Kaynaklarınızı gözden geçirin.