Normalde takım tutmam ama merak ettiğim bir konu var. Galatasaray taraftarının düşünce biçimini anlamakta zorlanıyorum. Gözlemlerime göre taraftarların önemli bir kısmı iktidara ve mevcut siyasi düzene karşı eleştirel bir duruş sergiliyor. Buna karşın kulüp yönetimi, sponsor ilişkileri, federasyonla olan yakınlıklar, medya desteği ve geçmişte tartışma konusu olmuş bazı yapılar hakkında ciddi iddialar varken bu çelişkilerin neden yeterince sorgulanmadığını anlamıyorum. Tüm bu konular ortadayken hala refleks halinde savunmaya geçilmesi eleştiren herkese küfür edilmesi veya her şeyin komplo olarak görülmesi bana tutarsız geliyor.

Ülke şehit veriyor, ülke içinde saatlerce çatışmaya yetecek silah çıkıyor, üstüne ter.öristlerin daha önce salındığı ortaya çıkıyor. Daha dün de 50 bin çürüğü serbest bıraktılar. Bir tanesi nişanlısını katletmiş bile. 3 şehidimizi vermeden önce de hayati tehlikesi yok denmiş. Ülke gündemi şu an bu cümleler ile çalkalanıyor. İstediğiniz cümleyi seçip konu edinebilirsiniz.

Neyse.

Ben ne zaman korkunç ülke gündem okusam, 24 saat geçmeden futbol halkı bir şekilde oyalıyor. Kesinlikle böyle günlerde 24 saat geçmeden mutlaka futbol ve futbolcu magazini okuyorum. Bilin istedim.

Konu ile alakasız rapor atabilirsiniz. Bir insanı bile uyandırabilirsem ne mutlu bana.

Ülke şehit veriyor, ülke içinde saatlerce çatışmaya yetecek silah çıkıyor, üstüne ter.öristlerin daha önce salındığı ortaya çıkıyor. Daha dün de 50 bin çürüğü serbest bıraktılar. Bir tanesi nişanlısını katletmiş bile. 3 şehidimizi vermeden önce de hayati tehlikesi yok denmiş. Ülke gündemi şu an bu cümleler ile çalkalanıyor. İstediğiniz cümleyi seçip konu edinebilirsiniz.

Neyse.

Ben ne zaman korkunç ülke gündem okusam, 24 saat geçmeden futbol halkı bir şekilde oyalıyor. Kesinlikle böyle günlerde 24 saat geçmeden mutlaka futbol ve futbolcu magazini okuyorum. Bilin istedim.

Konu ile alakasız rapor atabilirsiniz. Bir insanı bile uyandırabilirsem ne mutlu bana.
Bunu bilmeyen var mı hala forumda? Umarım yoktur.