Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Kürtler kendilerinin terörist olmadığını kanıtlamak istiyorlarsa bayrağı değiştirmeleri lazım, yoksa işleri zor. Çoğu genç sosyal medyada propagandaya maruz kalıyor, haberleri yok.
Hayır yav, özerk bir devletin başkanına niye terörist diyorum anlamadım ki. Siz Barzani'nin Gabar dağında falan faaliyet gösterdiğini mi düşünüyorsunuz?
Kürtler kendilerinin terörist olmadığını kanıtlamak istiyorlarsa bayrağı değiştirmeleri lazım, yoksa işleri zor. Çoğu genç sosyal medyada propagandaya maruz kalıyor, haberleri yok.
Ben de diyorum ki niye? Yani bayrakta sorun olan bir şey mi var ki değişsinler? Sarı kırmızı beyaz renk, üzerinde de eski dinlerinden kalma bir sembol, Kürt güneşi.
Birçok Kürt yönetimi var, çoğu iyi çoğu kötü, hatta çoğunu bile tanımıyoruz. Sadece bayrağını tanıyoruz, o da tüm Kürtleri direkt terörist olarak görülmesine neden oluyor. Yani dediğim gibi, bayrağın değişmesi gerekiyor. Bayrak sosyal medya üzerinde çok fazla propaganda malzemesi olarak kullanılıyor.
Erdoğan sarı kravat takmış. Sarı, psikolojide mutluluğu iyimserliği simgeler.
İletişim başkanlığı tweet'te Erdoğan'ın ne konuştuğunu yazmış ve Erdoğan'ın oldukça iyimser ve optimist davrandığını bu paylaşımda görebiliyoruz.
İşte seni bile AKP kendi tarafına çekmeyi başarmış. Yıllarca ona buna terörist deyip iftiralar atarak milleti böyle kandırıyor kendi partisini tek seçenek olarak sunup milletti kandırarak oy alıyor. CHP asla yoldan çıkmadı AKP tarafından çokça iftira ve yalana maruz kalıyor kalmaya devam ediyor aktrollerin iftiralarına yalanlarına bir bak derim. Aktroller haricinde bazı kanallarda AKP'ye çalışıyor bunu da bilmeni isterim. İşte senle beni böyle kargaşaya sürüklüyorlar bizi ayrıştırıyorlar böyle.
Aynen kanka AKP beni kendi tarafına çekmiş falan CHP destekliyorum ama Atatürkçüyüm falan. CHP göz göre göre dem partililere selam veriyor ben AKP yide CHP yide savunmuyorum.
Aynen kanka AKP beni kendi tarafına çekmiş falan CHP destekliyorum ama atatürkçüyüm falan. CHP göz göre göre dem partililere selam veriyor ben AKP yide CHP yide savunmuyorum.
Hiçbir konuda bilgisi olmayanlar toplanmış yine yoruma. Gördüğünüz bayrak terör örgütü bayrağı değildir, Kürdistan devletinin bayrağıdır. Ve bu devlet Irak kuzeyinde özerk bir devlettir. Ayrıca Barzani ailesi her zaman Türkiye'ye destek çıkmış ve yardım etmiştir. Her Kürtlerle alakalı gördüğünüz şeye terör damgası vurmayı kesin bir zahmet. Konunun çözüm süreciyle bilmem neyle de alakası yok. Barzani'nin PKK ile bir alakası yok. Irak'ın kuzeyine yapılacak harekat için beraber hareket ediyorlar. Onun için toplandılar.
@3268
Şu an bir işle meşgulüm daha sonra cevap vereceğim.
Cevap yazmadan önce aç bakalım Google Amca'yı biraz araştır sonra konuşalım. Direk kürtlere, Dayı'lar gibi çıkar göster diyorsunuz.
@3268
Şu an bir işle meşgulüm daha sonra cevap vereceğim.
Cevap yazmadan önce aç bakalım Google Amca'yı biraz araştır sonra konuşalım. Direk kürtlere, Dayı'lar gibi çıkar göster diyorsunuz.