Tamam bende sana şunu soruyorum özgür özel görüşseydi barzani ile normal karşılar mıydın?
Hayır karşılamam. Çünkü siyaset siyah beyaz değildir. Özgür Özel güncel zamanda günümüzde yani, hala teröristlerle işbirliği içinde. Bu adamla üstüne görüşürse normal karşılamam. Siyaset basit bir oyuncak değildir.

Koyu bir CHP'li olarak söylüyorum: Aklınızın dahi ermeyeceği devlet aklına boş boş yorum yapmayın.

Derin devlet Hakan Fidan MİT gizli işler yeğen(!) koyu bir CHP liymiş neden acaba bunu belirtme ihtiyacı duydun bunu deyince sana daha çok inanacağımızı falan mı sandın? Aynen kardeşim bak CHP lisin %100.

Derin devlet Hakan Fidan MİT gizli işler yeğen(!) koyu bir CHP liymiş neden acaba bunu belirtme ihtiyacı duydun bunu deyince sana daha çok inanacağımızı falan mı sandın? Aynen kardeşim bak CHP lisin %100.
1713870382519.webp
Fidan hakan'ın hayatı film oluyor.

İstediklerini giyebilirler, kürtler kalkıp teröristlere bizim kıyafetlerimizi giymeyeceksiniz mi desinler.
1713870675828.webp

maxresdefault.webp

Bu adamı hiç rüyanızda gördünüz mü?
New York kentinde terapi gören bir hasta 2006 yılında psikiyatristine uzun süredir rüyasında bir adamı gördüğünü söyledi. Hasta, daha sonra gördüğü adamın suratını çizerek doktoruna verdi. İki gün sonra doktorun bir başka hastası, masanın üzerinde duran bu çizimi gördü ve “Bu adamı uzun süredir rüyamda görüyorum. Siz tanıyor musunuz” diye sordu. Bunun üzerine şaşıran doktor, çizimi diğer psikiyatrist arkadaşlarına gönderdi.

Hayır karşılamam. Çünkü siyaset siyah beyaz değildir. Özgür özel güncel zamanda günümüzde yani, hala teröristlerle iş birliği içinde. Bu adamla üstüne görüşürse normal karşılamam. Siyaset basit bir oyuncak değildir.
İşte AKP sizin beyninizi yıkamış gerçekleri göremiyorsunuz. Senelerce yaptığı oyunları senelerce yaptığı iftiralara iyi inandirmiş sizi bu lafınızdan sonra bir şey diyemem demek ki Erdoğan senelerce ona buna terörist deyip iftira attı kendisini tek seçilecek parti olarak sundu insanları yalanları ve iftiralara inandırdı. Milleti hep ayrıştırdılar o ona terörist desin o fetocu desin diye milleti birbirine düşürdüler. Ayrıca bu yeni yapılan yerel seçime bir göz atın CHP asla demle birlikte ortak aday olarak çıkmadı.

Tamam bende sana şunu soruyorum özgür özel görüşseydi barzani ile normal karşılar mıydın?

Ne özgür özelmiş tamam en CHP'li sensin ( Atatürk'ün yolundan çıkan partiyi savunup Atatürkçü genç ismini koyman ayrı komik) başka argüman sunarak savun kendini. 10 kere aynı şeyi söyledin.

Ne özgür özelmiş tamam en CHP'li sensin ( Atatürk'ün yolundan çıkan partiyi savunup atatürkçü genç ismini koyman ayrı komik) başka argüman sunarak savun kendini. 10 kere aynı şeyi söyledin.
Çünkü Erdoğan yapınca her şey normal CHP ve diğer bazı partiler yapınca terörist vatan haini.

İşte seni bile AKP kendi tarafına çekmeyi başarmış. Yıllarca ona buna terörist deyip iftiralar atarak milleti böyle kandırıyor kendi partisini tek seçenek olarak sunup milletti kandırarak oy alıyor. CHP asla yoldan çıkmadı AKP tarafından çokça iftira ve yalana maruz kalıyor kalmaya devam ediyor aktrollerin iftiralarına yalanlarına bir bak derim. Aktroller haricinde bazı kanallarda AKP'ye çalışıyor bunu da bilmeni isterim. İşte senle beni böyle kargaşaya sürüklüyorlar bizi ayrıştırıyorlar böyle.

Son düzenleme: