Erdoğan sarı kravat takmış. Sarı, psikolojide mutluluğu iyimserliği simgeler.
İletişim başkanlığı Tweet'te Erdoğan'ın ne konuştuğunu yazmış ve Erdoğan'ın oldukça iyimser ve optimist davrandığını bu paylaşımda görebiliyoruz.
Bunu özgür özel yapsaydı terörist demek için yer arardı AKP'liler Erdoğan olunca nedense terörist olmuyorda iyimser ve vatansever oluyor anlamak güç.

Hiçbir konuda bilgisi olmayanlar toplanmış yine yoruma. Gördüğünüz bayrak terör örgütü bayrağı değildir, Kürdistan devletinin bayrağıdır. Ve bu devlet Irak kuzeyinde özerk bir devlettir. Ayrıca Barzani ailesi her zaman Türkiye'ye destek çıkmış ve yardım etmiştir. Her Kürtlerle alakalı gördüğünüz şeye terör damgası vurmayı kesin bir zahmet. Konunun çözüm süreciyle bilmem neyle de alakası yok. Barzani'nin PKK ile bir alakası yok. Irak'ın kuzeyine yapılacak harekat için beraber hareket ediyorlar. Onun için toplandılar.

Aklimizin dahi ermeyecegi devlet akli bize yuzlerce ölüye sebep oldu. 2. bir cozum sureci Türkiye'nin bölünmesi demek.
Kardeşim, bu görüşmede P*K aleyhine konuşmalar yapılmış, bunlar yine kötünün iyisi he tabi ki özgür Kürdistan devletine her zaman karşıyız ama şu PKK denilen örgüt binlerce masum Türk katletti maalesefki. Zamanında eski hükümet Apoyla bile görüştü bunlarıda unutmamak gerek. Yani her şey sosyal medyada yazan gibi değil,

@5598 komik olan ne ? P*K'yi mi destekliyorsun yoksa?

Koyu bir CHP'li olarak söylüyorum: Aklınızın dahi ermeyeceği devlet aklına boş boş yorum yapmayın.
Özgür özel orada olsaydı terörist olurdu nedense Erdoğan olunca devletin yaptığı şeylere aklınız ermez oldu öyle mi?

Hiçbir konuda bilgisi olmayanlar toplanmış yine yoruma. Gördüğünüz bayrak terör örgütü bayrağı değildir, kürdistan devletinin bayrağıdır. Ve bu devlet Irak kuzeyinde özerk bir devlettir. Ayrıca barzani ailesi her zaman Türkiye'ye destek çıkmış ve yardım etmiştir. Her Kürt'lerle alakalı gördüğünüz şeye terör damgası vurmayı kesin bir zahmet. Konunun çözüm süreciyle bilmem neyle de alakası yok. Barzani'nin PKK ile bir alakası yok. Irak'ın kuzeyine yapılacak harekat için beraber hareket ediyorlar. Onun için toplandılar.
Özgür özel orada olsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Merak ediyorum doğrusu özgür özel olunca nedense AKP tarafı hemen terörist damgası vururdu Erdoğan olunca vatansever oluyor demek ki.

Özgür özel orada olsaydı terörist olurdu nedense Erdoğan olunca devletin yaptığı şeylere aklınız ermez oldu öyle mi?

Özgür özel orada olsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Merak ediyorum doğrusu özgür özel olunca nedense AKP tarafı hemen terörist damgası vururdu Erdoğan olunca vatansever oluyor demek ki.
Demokratik partileri sevmediğim için iki taraf da aynı geliyor bana. Bir taraf tutmuyorum yani. Sadece yapılan şeyin normal olduğunu söylüyorum. Kürt ismi sizi niye rahatsız ediyor onu da anlamıyorum. Barzani'nin terörle hiçbir alakası yok ki.

Şurada özgür özel olsaydı AKP'liler dediğini bırakmazdı özgür özel terörist olurdu vatan haini olurdu ama nedense Erdoğan olunca vatansever oluyor demek ki. Senelerce milleti hep böyle ayrıştırdılar o ona terörist desin o ona fetocu desin. Hep diğer partilere terörist vatan haini diyerek iftira attılar karaladılar ve kendilerini tek seçenek olarak gördü AKP'liler milleti hep kandırdılar kandırmaya halen devam ediyorlar.

1713867475177.webp

Bu fotoğrafta barzani'nin giyiniş tarzı tam bir foşik terorist gibi. her an patlıyacak gibi. :D