Adamın dediğini anladığını düşünmüyorum.
Maalesef insanların beyinlerini bu şekilde yıkadılar; AKP'ye hizmet eden binlerce troll ve AKP'nin desteklediği kanallar ülkeyi 'uçuyoruz Türkiye' yüzyılı' diye övdüler ve Erdoğan'ı o kadar överek vatansever gibi gösterdiler ki, insanlarımız inanıyor. CHP ve diğer partileri ise AKP kanalları hemen kötülüyor, bu partiler ya terörist ilan ediliyor ya da vatan haini, ama AKP sanki masum. Erdoğan'ın Fethullah Gülen ile farklı ilişkileri olduğu biliniyor. Hâlâ diğer partileri terörist gibi gösterip AKP'yi tek vatansever parti olarak lanse etmeleri, insanları kandırmak için bir akıl oyunu. AKP, insanların oylarını hep bu taktiklerle aldı; diğer partileri teröristlikle ve FETÖ'cülükle suçlayarak kendi partisini tek seçenek olarak sundular ve hâlâ bu taktiği kullanmaya devam ediyorlar. Levent Ülgen'in dediği gibi, 'bugün vatan haini diye suçlananlar aslında vatan haini değil, onları suçlayanlar gerçek vatan hainiyse.

@Kaays Beni anlayıp yorumumu beğendiğin için çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. :love: ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Erdoğan sarı kravat takmış. Sarı, psikolojide mutluluğu iyimserliği simgeler.
İletişim başkanlığı tweet'te Erdoğan'ın ne konuştuğunu yazmış ve Erdoğan'ın oldukça iyimser ve optimist davrandığını bu paylaşımda görebiliyoruz.

Analiz işini azaltalım çocuklar.

Boş metinlere alıntı yapılabildiğini yeni öğrendim. Mecaz olarak söylemiyorum.
Çoluk çocukla uğraşamam vallahi. Bak bakalım neymiş?
1713890240019.webp

Özgür özel barzani ile görüşseydi normal karşılaymıdınız yoksa terörist mi derdiniz?

@Umut000 Allah Senden'de razı olsun hocam yorumlarımı beğendiğin için beni anlayan insanların olması ne kadar güzel bir şey Forum'da beni anlayan çıkmayacağını düşünüyordum sağ olun.

Son düzenleme: