Bence'de eskiden Erdoğan çok iyiydi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme fakat bence bende senin gibi ondan şüpheleniyorum bence bunu kullanıyorlar ya da AKP milletvekilleri'nin şatafatlı hayatı bitirdi AKP'yi belki de.

Tabii işte seninde söylediğin asıl bu işi planlayanlar o "şatafatlı" hayatı yaşayanlar, arka planda kalıp kimsenin adını dahi bilmedği insanlar, RTE öfkeli bir insan "intikam" duygularıyla iktidara geldi ve bunun öfkesi çok rahat kullanılır. İdam filan olsa bu kadar her şeyi üzerine alan birini "idam" bile edebilirlerdi. Sonra bunu planlayanlar yine söyledğin "şatafat" içinde yaşamaya devam eder. (tarihte bu tür şeylerin çok örnekleri var hocam)

Tabii işte seninde söylediğin asıl bu işi planlayanlar o "şatafatlı" hayatı yaşayanlar, arka planda kalıp kimsenin adını dahi bilmedği insanlar, RTE öfkeli bir insan "intikam" duygularıyla iktidara geldi ve bunun öfkesi çok rahat kullanılır. İdam filan olsa bu kadar her şeyi üzerine alan birini "idam" bile edebilirlerdi. Sonra bunu planlayanlar yine söyledğin "şatafat" içinde yaşamaya devam eder. (tarihte bu tür şeylerin çok örnekleri var hocam)
İnsanlar bu yerel seçim'de çok büyük ders verdi erdoğana tepkisini sesli ve protesto olarak değil'de oy kullanarak protesto etti. Erdoğan şimdi ne yapıp ne edip her şeyin daha iyisini yapmayı planmalı ekonomiyi adaleti ve dahasını güzel bir düzene sokması gerekmekte yoksa işi zor gene oy kaybedebilir bu Durum'dan bir ders çıkartmalı. Neyse ki halkımız şu anlık sessiz ve sakin başka ülke'de olsa savaş alanına dönerdi sokaklar. Fakat halkımız sessiz diye üstlerine çıkmamalılar halkın daha fazla taşıyamayacak yükü yüklememeliler yoksa iş başka bir boyuta geçer Allah korusun iç savaşa bile gider ekonomi bir ülkenin can damarıdır.

Enflasyonun olmadığı bir paralel evrende yaşıyor adam.
Erdoğan hakkında bazı şüphelerim'de var hocam ya alzheimer ya da kendi yandaşları ona bambaşka bir akıl fikir veriyor olabilir halk çok iyi filan gibi yalanlar söylüyor olabilir O'da inanır buna. Zaten kendisi hasta ve ayakta zor duruyor ona rağmen ülkeyi yönetiyor Bu'da iyi başarı bizim halk sağ olsun.

Emekli maaşı 66 TL’yken dürüm ne kadardı bilmiyorum ama geçen sene 50 liraya aldığım zurna dürüm de 150 liraya çıktı. Ondan önce de 10-20 TL gibi bir fiyatı vardı. Maaşlar bu hızda artıyor mu? Artmıyor.

Erdoğan'ın eski günleri güzeldi fakat kendisi büyük konuşarak hata etti ben ekonomistim dedi hava attı sonuç ne oldu tak diye yere çakıldı AKP milletvekilleri zaten ıstakoz'du Maldivler'di oydu buydu şatafat'tan kendilerini alıkoyamazlar işte akpartinin bitiş hikayesi budur hocam.

Vurkan değerli canım hocam ona bende şasırıyorum o kadar iyi maaş alıyorlar nasıl geçinemiyorlar şasıyorum. Emekli demek ki bitmiş onlara nazaran fazla maaş alıyorlar isyan ediyor emekli asgari ücretliler ne yapsın kardeşim?

Sana öyle geliyor. MATG.

1713547327200.webp

Emekli maaşı 66 TL’yken dürüm ne kadardı bilmiyorum ama geçen sene 50 liraya aldığım zurna dürüm de 150 liraya çıktı. Ondan önce de 10-20 TL civarıydı. Maaşlar bu hızda artıyor mu? Artmıyor.
2021 yılında 11 TL'idi burada, şu an 130 TL.

Erdoğan'ın eski günleri güzeldi fakat kendisi büyük konuşarak hata etti ben ekonomistim dedi hava attı sonuç ne oldu tak diye yere çakıldı AKP milletvekilleri zaten Istakoz'du Maldivler'di oydu buydu şatafat'tan kendilerini alıkoyamazlar işte akpartinin bitiş hikayesi budur hocam.

Vurkan değerli canım hocam ona bende şasırıyorum o kadar iyi maaş alıyorlar nasıl geçinemiyorlar şasıyorum. Emekli demek ki bitmiş onlara nazaran fazla maaş alıyorlar isyan ediyor emekli asgari ücretliler ne yapsın kardeşim?
Erdoğan'ın eski günleri de iyi değildi. Bazı fonlanan medya kuruluşlarının insanlara yedirmesidir bu. Geçmişte yaptığı vahşi liberalizmin keyfini günümüzdeki emekli çıkardı, cezasını günümüzdeki gençler çekiyor.

İnsanlar bu yerel seçim'de çok büyük ders verdi erdoğana tepkisini sesli ve protesto olarak değil'de oy kullanarak protesto etti. Erdoğan şimdi ne yapıp ne edip her şeyin daha iyisini yapmayı planmalı ekonomiyi adaleti ve dahasını güzel bir düzene sokması gerekmekte yoksa işi zor gene oy kaybedebilir bu Durum'dan bir ders çıkartmalı. Neyse ki halkımız şu anlık sessiz ve sakin başka ülke'de olsa savaş alanına dönerdi sokaklar. Fakat halkımız sessiz diye üstlerine çıkmamalılar halkın daha fazla taşıyamayacak yükü yüklememeliler yoksa iş başka bir boyuta geçer Allah korusun iç savaşa bile gider ekonomi bir ülkenin can damarıdır.

Hocam 10bin TL nedir ya? Milyonlarca insana bu maaş veriliyor. Yani sizin dediğiniz "patlama" olmaması gerçekten çok ilginç.