- Makaleler
- 1
Gördüğüm bir kaynakta polisler arasında bir darbe girişimine çalışıldığı söyleniyor.
Gördüğüm bir kaynakta polisler arasında bir darbe girişimine çalışıldığı söyleniyor.
Değil, merkezî sınav denilen ucube sistemler bozuntusundan da bu yüzden nefret ederim. Her okul kendi öğrencisini kendi kriterlerine göre seçemediği, üstten bir dayatma ile seçime zorlandığı sürece ne eğitim güvendedir ne de sınav.
Değil, merkezî sınav denilen ucube sistemler bozuntusundan da bu yüzden nefret ederim. Her okul kendi öğrencisini kendi kriterlerine göre seçemediği, üstten bir dayatma ile seçime zorlandığı sürece ne eğitim güvendedir ne de sınav.
Neler oluyor hayırdır inşallah? Allah bir daha darbe yüzü göstermesin bu ülkeye Erdoğan dikkat et bir daha darbe olmasın 15 Temmuz'da o kadar can gitti sakin ha.Gördüğüm bir kaynakta polisler arasında bir darbe girişimine çalışıldığı söyleniyor.
Torpili'de ekle oraya.Değil, merkezî sınav denilen ucube sistemler bozuntusundan da bu yüzden nefret ederim. Her okul kendi öğrencisini kendi kriterlerine göre seçemediği, üstten bir dayatma ile seçime zorlandığı sürece ne eğitim güvendedir ne de sınav.
Tabii, sistemi değiştirebilecek durumda değiliz, o yüzden sınava girecek herkesin de istemeyerek de olsa bu acılara katlanması gerekiyor şimdilik.
Halen torpil var bunu unutmayalım.En azindan bu rezil sisteme ragmen bir seyler yapmaya calisiyoruz, zamaninda fetoculerin yaptigi gibi acik acik soru pazarlanmasa yeterli.
Neler oluyor hayırdır inşallah? Allah bir daha darbe yüzü göstermesin bu ülkeye Erdoğan dikkat et bir daha darbe olmasın 15 Temmuz'da o kadar can gitti sakin ha.