Erdoğan: Karabağ'a, Libya'ya nasıl girdiysek İsrail'e de benzerini yaparız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Onun için mi Fransa‘nın şehirleri en güvensiz şehirler arasında?
Dünyadaki çoğu önemli şehirde saldırı olabiliyor. Saldıranlar da genellikle ölme riskini bile göze alarak kaçak bir şekilde botla gelenler. Hatırlarsanız İstanbul’da bile birçok saldırı oldu ve ne yazık ki insanlar vefat etti. Yine de önlemler alınıyor ve uzun süredir benzer bir terör saldırısı olmadı. Emin olun ki Fransa’da çok daha güvendesiniz.
Keşke Türk olabilseydin veya hissedebilseydin, güzel bir duygudur. Bu lafları söylemiş adama daha yanıt vermem.
Henüz birkaç avantajı olduğu için vatandaşlıktan çıkmadım ama vatandaşlığın özel olduğunu düşünmüyorum. Zorunlu askerlik oluşu, üzerine devletin malıymışsınız gibi daha az gitmek için para ödemeniz gerekmesi ve çoğu ülkenin size güvenmediği için vize istemesi gibi durumlar var. Çoğu görüş de artık Avrupa’ya ters düşüyor. Örnek olarak buradaki İsrail konusunu verebiliriz. Diğer yandan, ülkede Müslüman bir çoğunluk oluşu ve keyiflerine göre sansür uygulayışları da var. Böyle bir yerin vatandaşı olmak pek de güzel bir duygu sayılmaz. Ha, Atatürk’ün çizgisinden gidilseydi ve minik şeriat simülasyonu olmasaydık o zaman güzel bir duygu olurdu. O kadar akıllı ve harika bir liderin tüm emeği boşa gidiyor neredeyse.

Son düzenleme:
Korkutucu söylemler. Yönetimdekiler rasyonel düşünemeyen İslamcı insanlar. "Allah yardım eder." deyip bizi savaşa sokabilirler.

Onlar işlerine ne geliyorsa onu istiyorlar da ondan. Kendi ülkesi dışında her şeye yorumu olan habeş maymununu geerti dikkate alacak değiliz.

Korkutucu söylemler. Yönetimdekiler rasyonel düşünemeyen İslamcı insanlar. "Allah yardım eder." deyip bizi savaşa sokabilirler.
Nükleer bombalar karşısında inanç ancak şaka veya moral kaynağı olabilir. Filistin’e Allah pek yardım edemiyor. Devir, bilim devri.

Nükleer bombalar karşısında inanç ancak şaka veya moral kaynağı olabilir. Filistin’e Allah pek yardım edemiyor. Devir, bilim devri.
Rasyonel düşünürsen evet. Ama bunlar masallara göre ülkeyi yönetmek isteyen insanlar. Hamas İsrail'e neyine güvenerek saldırdı? Akıllarınca cihat yapıyorlar işte, onlara Allah'ın yardım edeceğini düşünüyorlar ama dediğin gibi böyle bir şeyin söz konusu olmadığını görüyoruz. Bundan sonra Gazze falan kalmadı.

İfadeler: 80
Onlar işlerine ne geliyorsa onu istiyorlar da ondan. Kendi ülkesi dışında her şeye yorumu olan habeş maymununu geerti dikkate alacak değiliz.

O adamı seven türkler var bir de şaka gibi. Adam tam bir Türk düşmanı.

Bedir savaşın'da gördük.

O adamı seven Türkler var bir de şaka gibi. Adam tam bir Türk düşmanı.
İslam’dan hoşlanmıyor ve sağcı birisi. Kötü yanları olsa da iyi yanları da var. İnsanların onu belirli görüşleri için sevebilmesi ilginç değil. Şahsen sağ partileri desteklemiyorum ve hiçbir partinin de hayranı olmam.
Bedir Savaşı’nda gördük.
O zamanlar gelişmiş teknoloji yoktu. Çoğu dinde tanrı var. Edebi eserlerde bile uydurma tanrılar var. Neye inandığınız, birliktelik sağlamak ve moral vermek dışında stratejik bir avantaj sağlamıyor. İnanç ile ancak insanlar kontrol altına alınıyor. Eyfel Kulesi etrafında tavaf var diye birisi bir görüşü öne sürseydi belki millet bugün Paris’e giderdi.

Sadece (milleti) gazlamak amaçlı mı yoksa farklı bir şey mi var bilemedim.
Hani İsrail'in "hedefimizi yukarı doğru çevirebiliriz" demesi üzerine bir şey mi falan... Bilemedim.
Hadi diyelim vurma konusunda samimi. Peki İsrail'i vuracak bir gücü uçağı var mı?
ABD yapımı 1970'ler civarında yapılmış
F-16'lar ile vurmayı düşünürse yaklaşmadan imha olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…