Babama "AKP Öcalanla görüşüyor, DEM ile görüşüyor. CHP'ye laf yapıyordunuz şimdi noldu" demiştim. "CHP'nin amacıyla AKP'nin amacı bir mi, AKP barışmak için görüşüyor" demişti. :D

Bu forumda 20 yaşında olup eskiden her şeyin berbat olduğunu AKP'nin süper olduğunu iddia eden aktroll bir arkadaş vardı. Onu bu başlıkta görebilecek miyiz acaba?
Onlar işine gelen konularda ortaya çıkar sadece.

Bu görseli buraya bırakıp kaçıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250410_143712.webp
    IMG_20250410_143712.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 110
Bu forumda 20 yaşında olup eskiden her şeyin berbat olduğunu AKP'nin süper olduğunu iddia eden aktroll bir arkadaş vardı. Onu bu başlıkta görebilecek miyiz acaba?

Onlar bu durum için PKK'nın bitmesinin resmiyete döküldüğünü iddia ediyorlar. Minareyi çalan kılıfını da hazırlıyor merak etme hocam.

2023'te Kılıçdaroğlu'nun reklamını montajlayıp terörist ve Kandil destekçisi diyeceksin, İmamoğlu'na sırf 2019'da HDP ile ittifak yaptı diye "Kent Uzlaşısı" adında terör davası açacaksın arkadan da bunlarla beraber şakşakçılık yapacaksın, bölücübaşı ile görüşmelerini sağlayacaksın, belki de bölücübaşının mecliste konuşmasına neden olacaksın. Ulan şu kareleri, Bahçeli'nin "Gelsin mecliste konuşsun." söylemini haklı görenlerin de bu karelere neden olanların da yatacak yerleri yok.

Böyle şeyler yaşanırken halen "soğan ekmek yeriz ???'den vazgeçmeyiz" diyenleri gördükçe cinnet geçiriyorum. Küfretsem hem Techolay adminleri hem de "Yüce(!) Türk(!) Mahkemeleri" canıma okuyacak. Aklımızla alay etmiyorlar, Cem Yılmaz filmi çekiyorlar.

Bir siyasi partinin terör ile suçlanan bir partiyle görüşmesinde sıkıntı yoktur yani normal bir şey. Ancak bu partinin daha önceden bu partiyle görüşen partileri "terör sempatizanı" olarak tanımlaması komik.

Bir siyasi partinin terör ile suçlanan bir partiyle görüşmesinde sıkıntı yoktur yani normal bir şey. Ancak bu partinin daha önceden bu partiyle görüşen partileri "terör sempatizanı" olarak tanımlaması komik.
İktidarın terör ile suçlanan bir partiyle görüşmesi nasıl doğru bir şey? Bunun neyinin doğru olduğunu bana tanımlar mısın?

Son düzenleme:
İktidarın terör ile suçlanan bir partiyle görüşmesi nasıl doğru bir şey? Bunun neyinin doğru olduğunu bana tanımlar mısın?
Sonuç olarak bu bir siyasi bir parti, eğer mahkeme kararı yoksa herhangi bir parti herhangi bir partiyle görüşebilir biri terör ile suçlansa bile. Bu senin daha herhangi bir suçtan davan sonuçlanmadan senle bir insanın görüşebilmesi kadar normal.