Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Hükümet bu konuda ciddi adımlar atıyor. Tam gücünü koymasada gerekli bazı tedbirler alınmıyor hala tam, umarım düzelecektir...Tabii bir Özgür Demirtaş gibi profesör değilim ama iyi gittiğine işaretler var. Seçim vaadi olabilir ayrıca. İnsanların güveni kırık durumda böyle bir şey gerçekleşirse biraz olsun daha olumlu olabilirler(Asla parti tutmam ve destek vermem, tamamiyle objektif yorum yapmayı tercih ederim.).
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
2023'te süper güç oluyorduk, artık hedef 2053 oldu sanırım.
Hükümet bu konuda ciddi adımlar atıyor. Tabii bir Özgür Demirtaş gibi profesör değilim ama iyi gittiğine işaretler var. Seçim vaadi olabilir ayrıca. İnsanların güveni kırık durumda böyle bir şey gerçekleşirse biraz olsun daha olumlu olabilirler(Asla parti tutmam ve destek vermem, tamamiyle objektif yorum yapmayı tercih ederim.).
Bende Türkiye'nin süper güç olduğunu Amerika'nın kıskandığını falan görüyordum. Sonra telefonumun alarmı çaldı ve uyandım.
- Makaleler
- 1
Adımları ileriye atmak gerekli, geriye değil. R işe yaramaz.
Bende Türkiye'nin süper güç olduğunu Amerika'nın kıskandığını falan görüyordum. Sonra telefonumun alarmı çaldı ve uyandım.
Maalesef keşke olsa. Umarım yeni nesil iyi olur da bazı şeyler düzelir. Potensiyel büyük...
En son %8 yaptığında ekonomiyi yok ettiğini unutmuş olamaz çünkü üzerinden bir sene anca geçmiştir. Bu adam ekonomiden zerre anlamıyor.
Kapı çalıyor mu?
Adımları ileriye atmak gerekli, geriye değil. R işe yaramaz.
Geri ne gibi bir adım atıldı? Sadece eksik adımlar atıldı.