Geri ne gibi bir adım atıldı? Sadece eksik adımlar atıldı.
Faizlerle ve atamalarla oyuncak gibi oynanıyor. Mantıklı açıklamalar yapılması yerine genellikle dinden bahsediliyor. İsrail, Filistin ve Rusya gibi hassas konularda da açıklamalar yapılıyor. Ülkeye olan güveni sarsıyor. EUR kuru ₺34,66 olmuş.

Her miting aynı şey her miting aynı bahane. Bu yalana 20 yıldır inanan halka sormalı.
2013 tarihi zirveyi gördü ekonomi. 2015'ten sonra hızla artan totaliterleşme, AB standartlarından uzaklaşma sonrası bu hale geldi. Ali Babacan gibi teknokratların tasfiyesi de var tabi.

Hükümet bu konuda ciddi adımlar atıyor. Tam gücünü koymasada gerekli bazı tedbirler alınmıyor hala tam, umarım düzelecektir...Tabii bir Özgür Demirtaş gibi profesör değilim ama iyi gittiğine işaretler var. Seçim vaadi olabilir ayrıca. İnsanların güveni kırık durumda böyle bir şey gerçekleşirse biraz olsun daha olumlu olabilirler(Asla parti tutmam ve destek vermem, tamamiyle objektif yorum yapmayı tercih ederim.).
Dostum enflasyonun %80'in üzerinde hala para arzı çok yüksek ve günden güne artıyor. İktidar belediyeleri almak için sürekli para dağıtma vaadinde bulunuyor. Kamu'da tasarruf olmadıkça, belediyelere ve kamu kurumlarına torpil ile giren beslemeler kovulmadıkça, dışarıdan para gelmedikçe ve en önemlisi Erdoğan gitmezse enflasyon tek haneye düşmez.

Faizlerle ve atamalarla oyuncak gibi oynanıyor. Mantıklı açıklamalar yapılması yerine genellikle dinden bahsediliyor. İsrail, Filistin ve Rusya gibi hassas konularda da açıklamalar yapılıyor. Ülkeye olan güveni sarsıyor. EUR kuru ₺34, 66 olmuş.

Bundan 4 yıl önce faizleri tek haneli rakamlara getirdik "haram haram" diye bağırıyordu sağda solda. Zaten ne olduysa o zamanlardan sonra olmadı mı? Resmen bilerek ve isteyerek attılar milleti bu çukura. Yazık.

"Hamdolsun bu ekonomik tuzağı bozuk ve ekonomimiz yükselişe geçti " diyor 4 yıl önce. Ya neler neler denir de neler neler denir de işte forum kültürü el vermez. 😤😤

Son düzenleme:
@80

Evet haklısınız zamanında çok oynandıda ama şu an daha stabil durumda. Bunu 6-7 ay önce yazsan çok hak verirdim size ama şu an değil.

@DarkPassenger

Akisini iddia etmedim. Çok fazla eksiklikler var ama adım atmıyor diyen gözü kapalı bir hükümet düşmanıdır. Ve gerçekten hükümet kötü maalesef ama hiçbir şey de yapmıyor değil çok fazla yanlışları var birçok yere sinir olmuşluğum var ama ne yapabiliriz? Ülkede adamakıllı ana muhelefet partisi yok.(yanlış anlaşılmasın parti tutmuyorum herkese tarafsız bakmaya çalışıyorum)

Halk olarak üzerine herkes düşeni yapsa zaten bu hükümet de olmazdı hem de enflasyon bu kadar fazla olmazdı. Halkımız maalesef düzgün değil muhalefet desen leş gibi. İşini düzgün yapan insan sayısı çok çok az. Toplum çürük gibi...

Ülke iflas etmiş üstüne özelleştirilmiş üstüne her yeri satılmış. Elde kalan hiçbir şey yok. Bu durumda ekonomi nasıl düzelecekmiş?

Bu sene içerisinde iki haneye düşerse yine iyiyiz, tek haneye düşene kadar 20 sene geçer.

Kemer sıkma politikasının meyvesini vermesi yıllar sürecektir. Şu durumdan kurtaracak başka bir politika da göremedim henüz. Dışa bağımsızlık olmadığı için bu şekilde devam eder.

Kemer sıkma politikasının meyvesini vermesi yıllar sürecektir. Şu durumdan kurtaracak başka bir politika da göremedim henüz. Dışa bağımsızlık olmadığı için bu şekilde devam eder.
O kadarını bilemem. İşsizlik artıyor, yeni doğan ve genç nüfusta azalıyor, bakalım ne çözümu üretecekler.