- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?DemirKipi
Yetkin
Yıllardır aynı muhabbetler. 20 senedir iktidardaki adamı sandıkta deviremeyip böyle saçma sapan şeylere sevinmek tam tabiriyle "s*laklıktır".
Sağcı solcu saçmalıklarıyla insanların beynini eritmişler. Muhalefetin beyni daha da erimiş.
Sağcı solcu saçmalıklarıyla insanların beynini eritmişler. Muhalefetin beyni daha da erimiş.
Yediği kaba yapan insan sürüsü başka bir şey değil diğer seçimde yine aynı oylar aynı kişiye değişen bir şey yok.
Tayyip'in o ifadesiz bakışına hayran kaldım.
Keşke başından yuhlasaydiniz ya.
4196
Deneyimli
Yıllardır aynı muhabbetler. 20 senedir iktidardaki adamı sandıkta deviremeyip böyle saçma sapan şeylere sevinmek tam tabiriyle "s*laklıktır".
Ne yapsın peki insanlar, her dediğine "peki efendim" mi desin.
Protesto haktır. Siz biat kültüründe yetişince tabi bilemiyorsunuz.
DemirKipi
Yetkin
Şimdiye kadar yaptığınız protestoları muhalefete yapsaydınız çoktan baştakini devirecek aday bulmuşlardı. Muhalefet şakşakçılığı yüzünden aynı adam yıllardır başımızda.Ne yapsın peki insanlar, her dediğine "peki efendim" mi desin.
Protesto haktır. Siz biat kültüründe yetişince tabi bilemiyorsunuz.
İktidar kazanmıyor, muhalefet kaybediyor. Bile isteye, göz göre göre kaybediyorlar üstelik. Kaybetmemiz iktidarın gücünden değil; muhalefetin güçsüzlüğünden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-