Ergi TYT-AYT deneme sonucu nasıl?

Winner

Üstün
TYT (tahmini)
  • Türkçe 35+
  • Sosyal 17+
  • Matematik 17.5
  • Fen 4-7 arası
  • Toplam 70-75

AYT
  • Türkçe 4D 2Y 0B 3.5 net
  • Edebiyat 14D 4Y 0B 13 net
  • Tarih 9D 1Y 0B 8.75 net
  • Coğrafya 5D 1Y 0B 4.75 net
  • Matematik 18D 1Y 12B 17.75 net
  • Geometri 1D 0Y 9B 1 net
  • Toplam 48.75

Girenler, ne düşünüyorsunuz? Bence matematik epey zordu. Yine 50'yi geçemedim... Kalan zamanda sizce boşlara mı yoğunlaşayım? Yoksa zaten bildiklerimden mi gideyim? Bu arada TYT fende hâlâ ilk konulardayım...

@SF26
@Testo Unit
@Michael MYERS
@Veira
@RapidLemming955
@Syntax
@seeraddar

Bildiklerini zaten denemeler ile pekiştiriyorsun. Boşlarına yüklen. Özellikle TYT fen, AYT geometri ve AYT mattaki boşlarına.

TYT fen ve geometri epey eksik kalmış. Özellikle TYT fenden güzel net toplayıp TYT'de 80 barajını geçersen güzel olur.

Hocam hem TYT hem AYT var. 3D Vdd'den sadece TYT'den dinlesem kafi gelir mi konu olarak?

AYT'de konu anlatım olarak sadece olasılık var diye hatırlıyorum. Vdd+soru bankası+Eyüp B'nin sorularını eritirseniz yüksek ihtimalle yeter. Vakit kalırsa AYT'yide dinlemekte fayda var.

TYT fen ve matematiği geliştirmeye bak. AYT mat ve geometriyi de yaparsan tam olur. Denemenin zorluğu fena değildi. O yüzden biraz düşüş normal.

TYT fen ve matematiği geliştirmeye bak. AYT mat ve geometriyi de yaparsan tam olur. Denemenin zorluğu fena değildi. O yüzden biraz düşüş normal.
Düşüş yaşamadım. En yüksek AYT netim. Bir önceki 48.5 idi.

Sana acilen overclock lazım. 50 gün kaldı. TYT Fen çok kolay net toplayabileceğin bir kısım. Normalde bunu tavsiye etmem ama az bir zaman kaldığı için ; Youtube'da her sınavda çıkan kolay konulara bakabilirsin. AYT Sözelsin sanırım orada pek bir şey diyemem ama AYT Geo'ya lütfen yüklen. Çok temel soruyolar. En az 5-6 beleş net gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…