Erişim Sorunu: Ufak Bir Saldırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zamanki arkadaş, hâlâ yediremiyor WAF'ımın başarısını. Aylardır yüzüne bile bakmamama rağmen hâlâ problem olmadan saldırıları engelleniyor. Biraz geliştirmesi lazım kendini ki ben de WAF'ı geliştireyim, sıkıcı oluyor böyle 😎

Bu arada konusu açılmayacak kadar basit bir saldırı, sırf buralarda olduğumuzu görsün diye her yere sabitlerim yine konuyu :thumbsup:
Saldırı olmasına rağmen Sosyal kullanıcılarının haberi olmamasının farkındalığının getirdiği karizma (çok karışık oldu lan cümle XD):

Berat Yenilmez Trip GIF by TRT

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoo siteye giremedim 3-5 dk. Çöktü bilgisi de verdi. Cloudflare sunucuya bağlanmadı hatası verdi.
Cümlesini yanlış anlamış olabilirim ama şunu anladım, "saldırı yapıyor o kişi, ama kurduğum saldırı engelleme kural sistemim o kadar iyi ki direkt engelleniyor kaç zamandır".

Bu arada konusu açılmayacak kadar basit bir saldırı, sırf buralarda olduğumuzu görsün diye her yere sabitlerim yine konuyu.
Madem bu kadar basit bir saldırıydı, neden sabitliyorsunuz her yere? Cidden uğraşmaya değer buluyor musunuz? Kendini bir şey sanan eziğin teki muhtemelen ama sizinle uğraşmayı iyi başarıyor. Neredeyse her saldırıda adını duyar olduk. Sözde profesyoneldiniz, neden bu kadar dile getirmeyi seviyorsunuz bu şahsı? Arka planda engellemenizi yaptıktan sonra bu kadar yaymanıza gerek yok bana kalırsa.

Madem bu kadar basit bir saldırıydı, neden sabitliyorsunuz her yere? Cidden uğraşmaya değer buluyor musunuz? Kendini bir şey sanan eziğin teki muhtemelen ama sizinle uğraşmayı iyi başarıyor. Neredeyse çoğu saldırıda adını duyar olduk. Sözde profesyoneldiniz, neden bu kadar dile getirmeyi seviyorsunuz bu şahsı? Arka planda engellemenizi yaptıktan sonra bu kadar yaymanıza gerek yok bana kalırsa.
Bilgi verilmesi daha mantıklı. İnternette sıkıntı var sandım.

Bilgi verilmesi daha mantıklı. İnternette sıkıntı var sandım.
Bir şeyler indiriyordum o açıdan söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bu kadar basit bir saldırıydı, neden sabitliyorsunuz her yere? Cidden uğraşmaya değer buluyor musunuz? Kendini bir şey sanan eziğin teki muhtemelen ama sizinle uğraşmayı iyi başarıyor. Neredeyse her saldırıda adını duyar olduk. Sözde profesyoneldiniz, neden bu kadar dile getirmeyi seviyorsunuz bu şahsı? Arka planda engellemenizi yaptıktan sonra bu kadar yaymanıza gerek yok bana kalırsa.

Konuyu açan ben değilim, @Recep Baltaş ise oluşan birkaç dakikalık kesinti hakkında sizlere bildirmek istemiş. Şahsen ben tercih etmiyor olsam da kendisi sizleri bilgilendirmek istemiş ve bunda bir sakınca yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt