NqrkOz

Yetkin
Makaleler
6
Discord, Roblox, VPN'ler (örneğin: Mullvad VPN, ProtonVPN vs.) gibi erişime engellenen sitelerin sadece internet bağlantıları mı engelleniyor yoksa aynı şekilde krediler ve bankalar tarafından ödeme yöntemleri ve kanallarına da engel uygulanıyor mu? Şu an Discord Nitro, Roblox Robux veya kripto dışında VPN'ler satın alınabiliyor mu? Bir engel yok ise engel uygulanır mı veya uygulanabilir mi? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle hata vermez VPN ile satın alımında hocam.

Ama ben DPI kullanmanızı tavsiye ederim. Kendi adıma konuşacak olursam benim VPN'lere jarsi hep bir negatif yönde düşüncelerim oldu. Veri çalma muhabbetlerinden dolayı.

Bu plarformları aktif olarak kulllanıyorum zaten, sadece bir şey satın almak istediğimde alabilir miyim onu düşünüyorum, aslında olası bir oyun platformu yasağına taktım kafayı.
Oyun platformları, hükümetin isteklerini kabul etmezlerse komple kapatılmayacaklar. Sadece bant daraltması yapılacak.
Erişim olacak. Satın alım yapabileceksiniz. Ama oyun indirirken, (hadi o süre beklenir diyelim.) online oyun oynarken sıkıntı yaşanacak.

Oyun platformları, hükümetin isteklerini kabul etmezlerse komple kapatılmayacaklar. Sadece bant daraltması yapılacak.
Erişim olacak. Satın alım yapabileceksiniz. Ama oyun indirirken, (hadi o süre beklenir diyelim.) Online oyun oynarken sıkıntı yaşanacak.

%90 bant daralmasıyla ne erişiminden bahsediyorsunuz? %90 kısıtlamayla oyun almanız, dn az 4-5 saat sürer ki bunun indirmesi de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erişim olacak. Satın alım yapabileceksiniz. Ama oyun indirirken, (hadi o süre beklenir diyelim.) Online oyun oynarken sıkıntı yaşanacak.

%90 bant daralmasıyla ne erişiminden bahsediyorsunuz? %90 kısıtlamayla oyun almanız, dn az 4-5 saat sürer ki bunun indirmesi de var.
Hocam zaten best ending erişim engeli ya da bant daralatma (artık hangisi olursa) olacak. En kötüsü Steam'in hükümetle iş birliği yapması olacak, "ne yani? Engellenmesinimi istiyorsun?" diyebilirsiniz ama anlayan anladı ne demek istediğimi, neyse bu başka konu. Çok basit bir DPI bypass yöntemiyle zaten iş çözülüyor herhangi başka bir şeye VPN'e vs. gerek yok, yani insanlar bilgisayarına varsayılan Steam, Discord, Epic Games vs. kurar ya, hah işte ekstra olarak zapret, GoodbyeDPI gibi bir tool kurar, yeni normal bu olur.

Hocam zaten best ending erişim engeli ya da bant daralatma (artık hangisi olursa) olacak. En kötüsü Steam'in hükümetle iş birliği yapması olacak, "ne yani? Engellenmesinimi istiyorsun?" diyebilirsiniz ama anlayan anladı ne demek istediğimi, neyse bu başka konu. Çok basit bir DPI bypass yöntemiyle zaten iş çözülüyor herhangi başka bir şeye VPN'e vs. gerek yok, yani insanlar bilgisayarına varsayılan Steam, Discord, Epic Games vs. kurar ya, hah işte ekstra olarak zapret, GoodbyeDPI gibi bir tool kurar, yeni normal bu olur.

Eğer yasaklanmak yerine bant daraltması uygulanırsa VPN kullanmak tek çare oluyor.

Eğer yasaklanmak yerine bant daraltması uygulanırsa VPN kullanmak tek çare oluyor.
Hayır. BTK'nın erişim engeli sistemiyle aynı, aynı sistemden adam isterse tam kapatır isterse bağlantı kısar, örneğin toplumsal olaylarda Youtube ve Twitter bant daraltması uygulanır yakın zamanlarda biliyorsunudur, DPI Bypass veya DPI Circumvention, sistemin ana mantığı senin gönderdiğin paketler o DPI makinelerini kandırmanı sağlıyor yani sistem senin store.steampowered.com yerine şifreli bir bağlantı olarak gönderdiği için ve bağlantı içeriğini okuyamadığı için sana bir işlem veya engel uygulayamıyor.

Son düzenleme: