Ödeme sayfasına erişseniz bile eğer karşı taraf Türkiye'ye ödemeyi kapatmışsa yapacak bir şey kalmıyor. Robux alma sayfasına erişiyorum ama Roblox kendisi satmıyor Türkiye'ye.

@eternatus bilgili biri olduğunuz için sormak istedim, zamanında YouTube, Twitter vs. bant daraltması yemişti ama ben o zamanlarda bile normal kullanıyordum, bu neden kaynaklı peki? Sistemi anlamak adına tam anlatır mısınız erişim engeli ile bant daraltması arasındaki farkı?

Son düzenleyen: Moderatör:
%90 bant daralmasıyla ne erişiminden bahsediyorsunuz? %90 kısıtlamayla oyun almanız, dn az 4-5 saat sürer ki bunun indirmesi de var.

Ben farklı bir şey mi yazdım?

@NqrkOz ne somuş? Komple mi kapanır? Oyun alabilir miyim?

Ben de ona oyun alabilecek kadar erişim sorunu olmayacağını ama oyun indirirken ve online oyunlarda sorun olacağını yazdım.
Ve oyun indirme hadi bir şekilde beklenir ama online oyun oynamak sorunlu dedim.

Yazdıklarımdan; "hiçbir sorun olmaz. Her şeye güzel güzel erişebilirsiniz." anlamını nasıl çıkarttınız, onu anlayamadım?

Ben farklı bir şey mi yazdım?

@NqrkOz ne somuş? Komple mi kapanır? Oyun alabilir miyim?

Ben de ona oyun alabilecek kadar erişim sorunu olmayacağını ama oyun indirirken ve online oyunlarda sorun olacağını yazdım.
Ve oyun indirme hadi bir şekilde beklenir ama online oyun oynamak sorunlu dedim.

Yazdıklarımdan; "hiçbir sorun olmaz. Her şeye güzel güzel erişebilirsiniz." anlamını nasıl çıkarttınız, onu anlayamadım?

Sadece bant daraltması olacak erişim açık dediğiniz için böyle bir cevap verdim. Instagram gibi yerlerde birçok kişi yasaklanma olmayacağı için sıkıntı çıkmaz tarzı şeyler yazmış bilgilendirmek adına yazdım ben de.