E-KPSS ve rapor konusunda her zaman cevap verebilirim yazabilirsiniz. Sınavı mutlaka deneyin. 2026 Nisan sonunda olacağını tahmin ediyorum. Sıkı bir çalışma ile istediğinizi alırsınız. İyi akşamlar.

E-KPSS ile atanan memurlar polis olamazlar. Ben şu an lisede elektrik elektronik okuduğum için bölümümden atandım. Bu sene 40 kontenjan verdiler elektrik teknisyenlerine. Ben 7. sıradaydım istediğim yere yerleştim. Tayin de istedim. İşe başlamadan önce istediğim şehre verdiler. Ne iş yapmak istersin dediler bilgisayarla uğraşmak istiyorum dedim beni Bilgi İşlem kısmına geçirdiler. Eğer atanırsan bu şekilde rahatlıkların olur. Tatil günleri çok fazla. Şehrinde kar yağıyor okullar tatil diyelim sana da tatil. Sağlık raporu alıyorsun yine tatil ve yıllık izninin dışında kullanıyorsun. Lisede meslek liseli okusaydın daha rahat atanırdın. Normal memurlar hem en düşük maaşı alıyor hem de atama puanları 95 üzerinde. Evet puan 2 yıl geçerli fakat E-KPSS 2 yılda bir yapılıyor zaten. En iyi ihtimalle E-KPSS sınavının olmadığı senede kontenjan açılırsa o zaman kullanırsınız puanınızı. 1 dakikada 1 soru evet ve paragraf, dil bilgisi, geometri çözüyorsunuz.
Size E-KPSS Ortaöğretim Genel-Görme-İşitme 2024 sınavından birkaç soruyu aşağıya bırakıyorum. Çoğunu bulamadım ama bunların yanı sıra harita bilgisi, yazar-eser bilgileri, geometri, analitik geometri, problemler (yüzde, havuz, yaş), 1. dünya savaşı ve Osmanlı tarihi, Selçuklu tarihi, İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, Güncel bilgiler gibi bir çok soru vardı.

Eki Görüntüle 146488Eki Görüntüle 146487Eki Görüntüle 146486Eki Görüntüle 146485Eki Görüntüle 146484
Hocam Selam burda mısnız ?

Açıktan okuma kısmını tam anlayamadım hocam biraz daha açabilirmisiniz
Hocam açıktan okurken her dönem için belli bir harç ücreti ödemeniz gerekiyor. Eğer %40 ve üzeri raporunuz var ise ücretsiz okuyabiliyorsunuz açıktan. Şu şekilde göstereyim tıkla.

Tüm öğretim giderlerini topladığınız zaman dönem için 4-5 bin arası ir fiyat çıkıyor. Tabi büte kalmaları saymıyorum bile. Raporunuz sayesinde ücretsiz eğitim alabilirsiniz. Sınav için gerekli desteği de sağlarlar size özel.

Hocam açıktan okurken her dönem için belli bir harç ücreti ödemeniz gerekiyor. Eğer %40 ve üzeri raporunuz var ise ücretsiz okuyabiliyorsunuz açıktan. Şu şekilde göstereyim tıkla.

Tüm öğretim giderlerini topladığınız zaman dönem için 4-5 bin arası ir fiyat çıkıyor. Tabi büte kalmaları saymıyorum bile. Raporunuz sayesinde ücretsiz eğitim alabilirsiniz. Sınav için gerekli desteği de sağlarlar size özel.
Hocam iyi geceler müsaitmiydiniz