Erişkinler için engellilik sağlık kurulu raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hElioss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 997
  • Etiketler Etiketler
    sağlık
E-KPSS ve rapor konusunda her zaman cevap verebilirim yazabilirsiniz. Sınavı mutlaka deneyin. 2026 Nisan sonunda olacağını tahmin ediyorum. Sıkı bir çalışma ile istediğinizi alırsınız. İyi akşamlar.

Hocam Selam burda mısnız ?

Hocam nasılsınız iyi misiniz öncelikle onu sorayaım
Sormak istediğim soru şu benım raporum üniversite tercihi yaparken işime yarar mı?
İyiyim hocam sizleri sormalı. Açıktan okuyorsanız eğer ücret ödemiyorsunuz. Tercih yaparken de ekstra bir puan sağlamaz.

İyiyim hocam sizleri sormalı. Açıktan okuyorsanız eğer ücret ödemiyorsunuz. Tercih yaparken de ekstra bir puan sağlamaz.
Açıktan okuma kısmını tam anlayamadım hocam biraz daha açabilirmisiniz

Açıktan okuma kısmını tam anlayamadım hocam biraz daha açabilirmisiniz
Hocam açıktan okurken her dönem için belli bir harç ücreti ödemeniz gerekiyor. Eğer %40 ve üzeri raporunuz var ise ücretsiz okuyabiliyorsunuz açıktan. Şu şekilde göstereyim tıkla.

Tüm öğretim giderlerini topladığınız zaman dönem için 4-5 bin arası ir fiyat çıkıyor. Tabi büte kalmaları saymıyorum bile. Raporunuz sayesinde ücretsiz eğitim alabilirsiniz. Sınav için gerekli desteği de sağlarlar size özel.

Hocam iyi geceler müsaitmiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…