Kepeğe iyi gelen Zinc pyrithione maddesi sağlığa zararlı olduğu için bu madde yasaklandı. Tüm kepek şampuanların’da piroctone olamine maddesi yerini aldı. Bu madde çokta etkili değil kepek için. Tavsiye edebileceğim İçinde silikon dimethiconol olmayan şampuanlar.

Ketoral öneririm, %2 şampuan ama kepeği kesiyor. Eczanelerde var en son 75 TL'ydi.

Ketoral tavsiye ederim uzun zamandır kullanıyorum. Sigortan varsa veya 25 yaş altındaysan hastaneden yazdırabilirsin. Tamamını veya büyük bir kısmını SGK karşılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ketoral öneren sevgili arkadaşlar!
Neye dayanarak öneriyorsunuz bunu?
Ketoral sıradan bir şampuan veya düzenli kullanılabilecek temizleme şampuanı değildir. Ketoral medikal şampuan olarak bilinir ve uzun süre kullanılırsa ciltte hasar bırakır, saç dökülmesine neden olur.
Ketoral ileri düzey kepek ve egzama rahatsızlıklarında doktor kontrolünün altında kullanılabilir ve her zaman en son çaredir.
Bilinçsiz bir şekilde medikal ürünleri tavsiye etmeyin, iyilik değil kötülük yaparsınız.

Erkek için kepek önleyici şampuan önerisi.

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak bu ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Ketoral öneren sevgili arkadaşlar!
Neye dayanarak öneriyorsunuz bunu?
Ketoral sıradan bir şampuan veya düzenli kullanılabilecek temizleme şampuanı değildir. Ketoral medikal şampuan olarak bilinir ve uzun süre kullanılırsa ciltte hasar bırakır, saç dökülmesine neden olur?
Ketoral ileri düzey kepek ve egzama rahatsızlıklarında doktor kontrolünün altında kullanılabilir ve her zaman en son çaredir.
Bilinçsiz bir şekilde medikal ürünleri tavsiye etmeyin, iyilik değil kötülük yaparsınız.

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak bu ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Neye dayanarak mi söylüyorum? İki kere bitirdim ve ikisinde de kepeğim kesildi. Hiçbir şekilde dökülme vb. sorunum olmadı.

Kepek sorunu genelde vücutla ilgili şampuanların hepsi para tuzağı. Stres, beslenme bozukluğun var mı kardeşim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genetik Akdeniz ateşi hastalığı var. Ama kepek son zamanlarda biraz arttı sanki. Clear man kullanıyorum senelerdir ama değiştirmeyi düşünüyorum şampuanı.

Sağlık ocağına gittiniz mi? Cildiyeye yönlendirir büyük ihtimal siz de dersiniz geçici bir çözümü yok mu, randevuyu aylar sonrasına atıyorlar vs. dersiniz belki bir şey önerir.

Clear eskiden kepeğe iyi gelirdi. "Zinc Pyrithione" maddesi yasaklandı. Kepeğe artık iyi gelmiyor. Bir ürün önerebilirim.
Ekran görüntüsü 2024-01-13 155523.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkesin kafa yapısı farklı. Bende de bu durum var ve dediğiniz her şeyi denedim. Olumlu sonucu sadece Dercos'ta aldım. Bu demek değil ki diğerleri işe yaramaz. Deneye yanıla öğrenmesi lazım ve başlangıç olarak saçına göre (yağlı mı, kuru mu ona göre) Dercos almanı öneririm. @suatozt