Kıza vajinan ilgimi çekiyor bu yüzden konuşurken zorlanıyorum mu yazayım?
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
İstediğini yazabilirsin. Bunu söylemek istemeyebilirsin ama gerçekler bunlar.Kıza vajinan ilgimi çekiyor bu yüzden konuşurken zorlanıyorum mu yazayım?
Bence bu kişiden kişiye değişir. Çok fazla kızlarla konuşan tip değilseniz (olması gereken bence) karşı cinsle konuşurken strese girmek, rahat konuşamamak gibi şeylerin yaşanması normal. Çünkü kankalarla konuşmaya alışıksın, kızlarla konuşmaya değil. Kadınlarda genel olarak erkeklere göre farklılar; ne dersen canı sıkılır, şaka yapsan anlar mı, alınır mı gibi gibi düşünüyor kasılıyorsun. Her gün kızlara yazan, istek atan tipler strese girmez çünkü her gün yapıyorlar. Kızlara da istek geliyor, durmadan yazan az önce bahsettiğim tiplemeler oluyor, daha alışık oluyorlar. Bence.Neden diye soruyor ancak o kelimeleri bulamıyorum, ifade edemiyorum.
Nasıl ifade ederim?
Rahat konuşamayan erkeklerin öz güveni düşüktür, kızları gözünde büyütüyordur. Konuyu yalnız cinsel düşüncelere bağlamak doğru olmaz, bu konuda iradeli olmasına rağmen kasılan erkekler yok mu? Erkeklerle rahatça konuşamayan kızlar da var, kişinin cinsiyeti değil de yaşantısı ve ailesinin tutumu önemli.
cemkaraca
Yetkin
Bunu Thomas Shelby profil fotoğraflı biri mi söylüyor?
Kendisinin fanı değilim, hoşuma gittiği için koymak istedim. Profil fotoğrafıyla konumuzun ne alakası var? Yazdığım mesajda yanlış bir şey göremedim.Bunu Thomas Shelby profil fotoğraflı biri mi söylüyor?
cemkaraca
Yetkin
Genelde popüler kültür karakterlerini profil fotoğrafı olarak koyan insanlar, sistem tarafından sönümlenmiş ve ezilmiş özgüvensiz kesimden oluyorlar da o yüzden sormuştum.Kendisinin fanı değilim, hoşuma gittiği için koymak istedim. Profil fotoğrafıyla konumuzun ne alakası var? Yazdığım mesajda yanlış bir şey göremedim.
Olabilir, umurumda değil. Yazdığım mesaj zoruna gitmiş gibi duruyor. Sosyal medyada gördüğün, hayatı hakkında zerre bilgin olmayan insanları profil fotoğrafından değerlendirip kendince yargıya varmamalısın. Konuyu kapatalım, herkesin görüşü kendince doğru.Genelde popüler kültür karakterlerini profil fotoğrafı olarak koyan insanlar, sistem tarafından sönümlenmiş ve ezilmiş öz güvensiz kesimden oluyorlar da o yüzden sormuştum.
- Makaleler
- 3
Diyen de adını “diyarpala” koymuşKendisinin fanı değilim, hoşuma gittiği için koymak istedim. Profil fotoğrafıyla konumuzun ne alakası var? Yazdığım mesajda yanlış bir şey göremedim.
cemkaraca
Yetkin
Hayır zoruma gitmedi ama ben böyle algıladım sanırım. Herkes bana bunu söylüyor. Bu sıralar pek iyi değilim galiba, kusura bakmayınOlabilir, umurumda değil. Yazdığım mesaj zoruna gitmiş gibi duruyor. Sosyal medyada gördüğün, hayatı hakkında zerre bilgin olmayan insanları profil fotoğrafından değerlendirip kendince yargıya varmamalısın. Konuyu kapatalım, herkesin görüşü kendince doğru.