Bir ''arkadaşım'' ile konuşurken (iyi bir konusma degil) şu argümanı sundum.
Kız erkek ile rahat konuşabilir ancak erkek konuşamaz.

Neden diye soruyor ancak o kelimeleri bulamıyorum, ifade edemiyorum.
Nasıl ifade ederim?
Rahat konuşamayan erkek özgüvensizdir, sorunları vardır, kadını bir üstün varlık gibi görüyordur bu sırada kendisini de ezik - bu kelimeyi de hiç sevmem- görüyordur.

Ayrıca "erko" diye tabir edilen bir kesim var. Bunlar keko olabilir, davar olabilir, barzo olabilir, abazaseksüeller var bir de. Bu iğrenç müsveddeler yüzünden, şahsen cinsiyetimden utandığımı bile biliyorum. Çünkü her erkek tam da yukarıda anlattığım gibi potansiyele sahip. Erkek işte.

Dolayısıyla, kızlar biraz uzak davranmayı tercih ediyor. Selam versen "savcılığa verilebilirsin". :)

Her kız da aynı değil tabi. Baban kadındır, çiçek anandır diyen güruh mu dersin, eril enerjisi tavan yapan mı dersin...

Umarım bazı şeyleri kafana oturtabilmişimdir.

İstediğini yazabilirsin. Bunu söylemek istemeyebilirsin ama gerçekler bunlar.
İnsan sadece bir hayvan değildir. Biyolojik olarak söyledikleriniz bir gerçek, ama bizleri insan yapan şey duygularımız. Vajina ya da üreme hissi değil. Öyle olsaydı insanlar medeniyet kuramaz ve dünyaya hükmedemezdi.

Utangaçlığını saçma sapan bir argümana çeviriyorsun.

Utangaçlığın alakası ne? Ben ve o farklı biri hakkında konuşuyoruz zaten, ben rahatça konuşabiliyorum.

Nerede yazıyor konuşamadığım veya utandığım? Kafanda uydurduğun şeyi yazmazsan sevinirim.
Konunun başından beri kendimden bahsetmiyorum fark ettiysen, konu öyle anlaşılmış.

Utangaçlığın alakası ne? Ben ve o farklı biri hakkında konuşuyoruz zaten, ben rahatça konuşabiliyorum.

Nerede yazıyor konuşamadığım veya utandığım? Kafanda uydurduğun şeyi yazmazsan sevinirim.
Konunun başından beri kendimden bahsetmiyorum fark ettiysen, konu öyle anlaşılmış.
Erkek, kadınla rahatça konuşamazmış. Erkek, kadınla neyi rahatça konuşamıyor açıklasana. Abidik gubidik bir argüman atmışsın ortaya işte. Savunacağına arkadaşına haklısın de.

Erkek, kadınla rahatça konuşamazmış. Erkek, kadınla neyi rahatça konuşamıyor açıklasana. Abidik gubidik bir argüman atmışsın ortaya işte. Savunacağına arkadaşına haklısın de.

Sen erkek ortamında konuştuğun gibi mi konuşuyorsun?

Erkek ortamında konu sürekli cinselliğe vs gidebiliyor, bu tür konuşabilecek misin?

Sen erkek ortamında konuştuğun gibi mi konuşuyorsun?

Erkek ortamında konu sürekli cinselliğe vs gidebiliyor, bu tür konuşabilecek misin?
Sevgilin değilse bir kadınla cinsellik konuşmanı gerektirecek ne? Kadın da kadınlarla birlikte cinsellik konuşabiliyor. Argümanına dön bir daha bak. Kadın erkekle rahatça konuşabilir ama erkek kadınla konuşamaz diyorsun.

Kadın cinsellik konusunu başlatınca konuşulacak yani.

Son düzenleme: