Sevgilin değilse bir kadınla cinsellik konuşmanı gerektirecek ne? Kadın da kadınlarla birlikte cinsellik konuşabiliyor. Argümanına dön bir daha bak. Kadın erkekle rahatça konuşabilir ama erkek kadınla konuşamaz diyorsun.

Kadın cinsellik konusunu başlatınca konuşulacak yani.

Örnek verdim, sadece cinsellik mi geliyor aklına?
Küfür, ilgi alanları, samimiyet benzeri şeylerden bahsediyorum ben, erkek samimiyeti ile kız samimiyeti sana aynı geliyor ise bilmiyorum, bana göre erkekten daha çok samimi olman imkansız.

Bu normal değil bence. Bu erkek ortamı değil abaza ortamı.

Sadece örnek verdim hocam, her türlü konuya kayıyor.

Gayet de konuşabilir. Karşıdaki kişiye bağlı, kafalarınız uyuyorsa 10 senelik agalardan daha iyi muhabbet dönme şansı var.

Örnek verdim, sadece cinsellik mi geliyor aklına?
Küfür, ilgi alanları, samimiyet benzeri şeylerden bahsediyorum ben, erkek samimiyeti ile kız samimiyeti sana aynı geliyor ise bilmiyorum, bana göre erkekten daha çok samimi olman imkansız.
Tamam dostum argümanını destekleyici öğeleri buldun. Arkadaşına bunlardan bahsedebilirsin.

Bir sürü sebep sayılabilir, erkeklerin doğasından tut da yaşanılan ülkeye kadar çok çeşitli bir yelpazede söylenecek şeyler var.

Sohbeti akışa bırakacak şekilde kasmadan devam ettirilirse o sohbet epey ilerler. Sürekli nefes alırsınız ama nasıl nefes alacağınızı düşündüğünüz zaman nefes dengeniz bozulur, aynı şey sohbetlerde de geçerli diye düşünüyorum.

Bu varoluşsal bir şeydir bence.

Erkeklerin genel özellikler; hükmetmeyi ve yönetmeyi bilir. Lider ruhludur. Mesela karısına ve çocuklarına söz geçirebilir. Çünkü erkek siniri diye bir şey var. Ailesine söz geçirme eğilimi var yani. Kılıbık bir erkek bile, dişlerini gösterse, evlilikte kontrolü ele alır yani.

Kadınların genel özellikleri; Kadınlar sosyal olarak hem arkadaşlık hem de sevgililik ilişkilerde gelişmiştir. Daha konuşkan, kendinden emindir.

İnsan sadece bir hayvan değildir. Biyolojik olarak söyledikleriniz bir gerçek, ama bizleri insan yapan şey duygularımız. Vajina ya da üreme hissi değil. Öyle olsaydı insanlar medeniyet kuramaz ve dünyaya hükmedemezdi.
Biyolojik olarak doğru. Zaten hayvan değiliz ama maymundan gelme bi türüz.

Testosteron seviyenizi olması gerektiği seviyeye çıkartın.
Kız erkek ile rahat konuşabilir ancak erkek konuşamaz.
Evdeki erkek figürlerinin pısırık olmasının erkek çocuğa yansımasıdır. Bunu diyen adamlar çirkin bir kızın karşısında kahve muhabbeti yaparken güzel kızların karşısında hazır ola geçerler. Beta alfa olayına hiç giresim yok fakat şöyle davrananlar betalığın en alt katmanındaki molluscalardır.