Erkekler neden kadınlara göre daha rahat hareket ederler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
  • Etiketler Etiketler
    neden
Artık böyle konular açıp genellemeyin. Moderasyonun bu tür konulara el atması lazım.
Bu konuyu açan kişinin genelleme yaptığını zannetmiyorum. Ayrıca moderasyon ekibi çok sıkı çalışıyor; uygun görmeselerdi böyle konuların açılmasına asla izin vermezlerdi.

Vallahi biktim artik su "Erkek neden soyle, kadin neden soyle" konularindan. Ben de kendimi tum insanliktan soyutluyorum ve diyorum ki; Insanlar neden boyle?

Bir kadın sürücü konusu açtık, herkes devamını getirdi. Nasıl bir devrimciyim be!

(!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek vücudu ağırdır kaslı ve kütlelidir. Kadın vücudu ince ve elastiktir kadınlar daha rahat hareket ederler aslında.

Konuyu okumamıştım da yanlış anlamışım pardon ahali

Çünkü biz erkekler genel manada daha az komplike bir zekaya sahibiz, daha basit düşünüyoruz. Örneğin bir kadın "Kafam karıştı" diyorsa bunun anlamının sonsuz ihtimali vardır ama bir erkek "Kafam karıştı" diyorsa kafasının gerçekten karışmasından başka bir ihtimal genellikle düşünülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…