Astronotarda 71
Üstün
Bu kadın erkek genellemelerinden aşırı sıkıldım, hem medyada hem de bu forumda arttıkça arttı bu konu. Genel olarak her insan borca giriyor ve borcunu ödemeye çalışıyor, borç utanılacak veya kötü hissedilecek bir şey değil. Ayrıca insanlara neden borcunuzu anlatıyorsunuz ki? Ben çok yakın olduğum insanlar harici kimseye bir borcum varsa anlatmam. Neden dedikodu malzemesi çıkartayım ki? Onu geçtim, neden özel hayatımı ilgilendiren bir konuyu rastgele insanlara söyleyeyim ki?
Gelelim "kadın-erkek" konusuna, ülkenin ekonomik durumu malum. Artık her insan borca giriyor ve zamanla ödüyor, hiç kimse aşırı rahat davranmıyor. Sizin çevrenizde yüksek ihtimalle bu tarz insanlar var, tamamen çevrenizden kaynaklı. Aşırı gergin olmak da normal değil, borçtur ödenir, ödeyemeyeceğiniz borca da zaten girmezsiniz. Borca girdim diye sürekli diken üstünde gibi davranırsanız hayatı kendinize dar edersiniz.
Gelelim "kadın-erkek" konusuna, ülkenin ekonomik durumu malum. Artık her insan borca giriyor ve zamanla ödüyor, hiç kimse aşırı rahat davranmıyor. Sizin çevrenizde yüksek ihtimalle bu tarz insanlar var, tamamen çevrenizden kaynaklı. Aşırı gergin olmak da normal değil, borçtur ödenir, ödeyemeyeceğiniz borca da zaten girmezsiniz. Borca girdim diye sürekli diken üstünde gibi davranırsanız hayatı kendinize dar edersiniz.