Aslında uzun bir mesaj yazmıştım. Sonra sildim. Ama o - sonradan sildiğim - mesajda yazdığım şeyi tekrar gözlemledim.
"Kız eli"... "Okul-ev, boş kızlar" vs. vs. Bir tür nesneleştirme var. Bu nesneye (aslında bir başka öznenin, bireyin uzvu) ulaşabilmek üzerinden bir başarılı/başarısız diyalektiği kuruyorsunuz.
Yani ilişkiyi "istediğim gibi" kurup yoluma bakıyorum demeniz de bir tür kontrol fantezisi olabilir mi?
Ayrıca ilk mesajınızda yazdığınız rahatsız oluyorum ve ama beni bağlamıyor nasıl aynı kişi yani siz tarafından söylendi? Bu çelişkiyi nasıl görüyorsunuz?
Ayrıca abazaların da bir kazancı var. Kızlara yazarak kızlara yönelimli performansif fiilde bulunuyorlar, deniyorlar. Aktif özneler. Ama bu aktif özneler çirkin de olsa yakışıklı da olsa fark etmez yazıyorlar.
Ama siz kendi bedeninize yatırım yaptınız. Tipiniz iyi. Psişik bir yatırım var. Siz de kazanç elde ediyorsunuz belki. Ama soru şu: "Neden onlar deniyorlar, onların yatırımı yok."
Bu sizde belki bir tür "boş yatırım kaygısı" doğuruyor.
Tabii bunlar benim tahminlerim. Belki de sadece gerçekten sigma erkeksinizdir.
Yani "ekran süresini azalt" gibi basitleştirici ve sabitleyici bir söylem kullanmak tam sigmalık.