Bu konularda çok seçici davranmak gerek. Sonuçta bu kişiyle daha sonra evleneceksin, belki de 50 yılın onunla beraber geçecek. Zaten düzgün kız / erkek bulmak kolay bir şey değil. Yaklaşık yüzde 5-6'yı anca oluştururlar. 3-4 ay geçmeden nasıl tanıyacaksın ki bir kişiyi? Ayrıca mesela senin yapına uygun biri mi? Bunları da analiz etmek gerek. Bence aşk işleri o kadar basite indirgenebilecek bir şey değil. Ayrıca niye insanlar arkadaşıyla evlenmeyi falan olmaması gereken bir şey gibi görüyor ki? Ne güzel, uzun zamandır tanıdığın, birçok anın olduğu, çok iyi bir şekilde tanıdığın biri.
Zaten seçici olmak gerek orası ayrı, ilişki tecrüben arttığı zaman kimin senin enerjinde olup olmadığını rahatça anlıyorsun.
İnsanlar arkadaşlarıyla konuştuğu gibi konuşmaz ilişki içinde. Bundan dolayı zaten ilk tanışma sürecine flörtleşme derler, sonrası sevgililik olur. 1 ay flörtleştikten sonra kızın ne tipte birisi olduğunu rahat çözerim. Benim kriterlerime ayak sağlayacak mı, ona uygun muyum o sürede hepsini öğrenirim. Mesela kız arkadaşımın yakın erkek arkadaşı olamaz, açık ve dar giyinemez.
Bunların hepsini o sürede konuşurum, sohbet devam ediyorsa zaten sevgili olmuşumdur.
Ve asla bir kızla 1-2 yıl geçirmeden gelecekte evleneceğim kadın kafasına girmem.
Böyle ilerlediğin zaman zaten sıkıntı çıkmıyor, ancak 3-4 ay boyunca kızla arkadaş takılırsan o muhabbetin ilişkiye dönme ihtimali sıfıra yakın.

Son düzenleme:
Diğerlerinin bu davranışı sizi neden rahatsız ediyor? Yani başka erkeklerin "abaza" olması sizi neden rahatsız ediyor?

Toplumun dengesini bozuyor. Erkeklerin sapık olarak damgalanmasına yol açıyor. Erkekler sapık olarak damgalandığında da, sen, ben, her erkek bundan az veya çok fark etmez etkileniyor. Kızlara oranla basit gözüküyoruz, hoş değil. Sokakta 100 kız çevirip görüş alsan erkekler hakkında hepsi olumsuz olur. Bu da sana durduk yere önyargı oluşturur.
Ben bugün bu erkek tayfasının abazalığı yüzünden asansörde kadın tek başınaysa binmiyorum, iftira atar uğraştırır diye.
Yoksa banane başkasının kız eli tutamamış abazasından, beni ve bütün erkekleri bağlıyor bu sorun.

Toplumun dengesini bozuyor. Erkeklerin sapık olarak damgalanmasına yol açıyor. Erkekler sapık olarak damgalandığında da, sen, ben, her erkek bundan az veya çok fark etmez etkileniyor. Kızlara oranla basit gözüküyoruz, hoş değil. Sokakta 100 kız çevirip görüş alsan erkekler hakkında hepsi olumsuz olur. Bu da sana durduk yere önyargı oluşturur.
Ben bugün bu erkek tayfasının abazalığı yüzünden asansörde kadın tek başınaysa binmiyorum, iftira atar uğraştırır diye.
Yoksa banane başkasının kız eli tutamamış abazasından, beni ve bütün erkekleri bağlıyor bu sorun.
Jung'un gölge kavramı var. Başkalarında aşırı rahatsız duyduğumuz özellikleri aslında kendimizde barındırıyor olma ihtimalinden bahsediyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yani acaba "abaza" erkeklerde olan bir kazancı kendiniz alamadığınız için öfke duyup bunu da toplum dengesizliği olarak nitelemek sizde bir karşılık buluyor mudur sizce?

Jung'un gölge kavramı var. Başkalarında aşırı rahatsız duyduğumuz özellikleri aslında kendimizde barındırıyor olma ihtimalinden bahsediyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yani acaba "abaza" erkeklerde olan bir kazancı kendiniz alamadığınız için öfke duyup bunu da toplum dengesizliği olarak nitelemek sizde bir karşılık buluyor mudur sizce?
Abaza erkeğin ne kazancı var mış? Elemanlar kız eli tutamıyor oğlum. Ben ilişkiyi istediğim gibi kurup yoluma bakıyorum.
Ekran süresini azalt. 😂

Elemanlar kız eli tutamıyor oğlum. Ben ilişkiyi istediğim gibi kurup yoluma bakıyorum.
Aslında uzun bir mesaj yazmıştım. Sonra sildim. Ama o - sonradan sildiğim - mesajda yazdığım şeyi tekrar gözlemledim.
"Kız eli"... "Okul-ev, boş kızlar" vs. vs. Bir tür nesneleştirme var. Bu nesneye (aslında bir başka öznenin, bireyin uzvu) ulaşabilmek üzerinden bir başarılı/başarısız diyalektiği kuruyorsunuz.
Yani ilişkiyi "istediğim gibi" kurup yoluma bakıyorum demeniz de bir tür kontrol fantezisi olabilir mi?

Ayrıca ilk mesajınızda yazdığınız rahatsız oluyorum ve ama beni bağlamıyor nasıl aynı kişi yani siz tarafından söylendi? Bu çelişkiyi nasıl görüyorsunuz?

Ayrıca abazaların da bir kazancı var. Kızlara yazarak kızlara yönelimli performansif fiilde bulunuyorlar, deniyorlar. Aktif özneler. Ama bu aktif özneler çirkin de olsa yakışıklı da olsa fark etmez yazıyorlar.

Ama siz kendi bedeninize yatırım yaptınız. Tipiniz iyi. Psişik bir yatırım var. Siz de kazanç elde ediyorsunuz belki. Ama soru şu: "Neden onlar deniyorlar, onların yatırımı yok."

Bu sizde belki bir tür "boş yatırım kaygısı" doğuruyor.

Tabii bunlar benim tahminlerim. Belki de sadece gerçekten sigma erkeksinizdir. :D
Yani "ekran süresini azalt" gibi basitleştirici ve sabitleyici bir söylem kullanmak tam sigmalık.

Aslında uzun bir mesaj yazmıştım. Sonra sildim. Ama o - sonradan sildiğim - mesajda yazdığım şeyi tekrar gözlemledim.
"Kız eli"... "Okul-ev, boş kızlar" vs. vs. Bir tür nesneleştirme var. Bu nesneye (aslında bir başka öznenin, bireyin uzvu) ulaşabilmek üzerinden bir başarılı/başarısız diyalektiği kuruyorsunuz.
Yani ilişkiyi "istediğim gibi" kurup yoluma bakıyorum demeniz de bir tür kontrol fantezisi olabilir mi?

Ayrıca ilk mesajınızda yazdığınız rahatsız oluyorum ve ama beni bağlamıyor nasıl aynı kişi yani siz tarafından söylendi? Bu çelişkiyi nasıl görüyorsunuz?

Ayrıca abazaların da bir kazancı var. Kızlara yazarak kızlara yönelimli performansif fiilde bulunuyorlar, deniyorlar. Aktif özneler. Ama bu aktif özneler çirkin de olsa yakışıklı da olsa fark etmez yazıyorlar.

Ama siz kendi bedeninize yatırım yaptınız. Tipiniz iyi. Psişik bir yatırım var. Siz de kazanç elde ediyorsunuz belki. Ama soru şu: "Neden onlar deniyorlar, onların yatırımı yok."

Bu sizde belki bir tür "boş yatırım kaygısı" doğuruyor.

Tabii bunlar benim tahminlerim. Belki de sadece gerçekten sigma erkeksinizdir. :D
Yani "ekran süresini azalt" gibi basitleştirici ve sabitleyici bir söylem kullanmak tam sigmalık.
Ciddiye alıp sana uzun cevap vermedim de, harbiden gerçek hayatta nasıl kafa yapısında olduğunu merak ediyorum.
Sigma erkek olayı alaylık bir durum zaten, burada kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok. Ama bu konuya girmişken, redpill felsefesinde katıldığım çokça şey var tümünü onaylamasam da.
Beni etkileyen pek bir şey yok, ama hemcinslerimin bu kadar basit gözükmesi rahatsız etmiyor değil.
Ve yine söylemimi yeniliyorum, beni aşırı bağlayan bir şey yok umursamıyorum o kadar, sadece bazı şeylerde kısıt koymak durumunda kalıyorum kendime, örneğin asansöre binmiyorum kadın tek ise. Bu durumunda o erkeklerin basitliğinden dolayı oluşması beni rahatsız ediyor kanka. Zaten yazdığım şeyde bu durumu açıklıyor.

Ve evet nesneleştirme yapıyorum, eğer dazlak gibi bir şeye atlıyor ve başaramıyorsan bunu da ancak nesneleştirerek senin kafana sokabilirim. Kontrol fantezisi ne oğlum ayrıca?

Her neyse. Onlar deniyor onların yatırımı yok diye bir soru yok kafamda, ve kendime yatırıp yapmakla da ilgili değil durum.
Sıkıntı bunların yürümeyi bilmeden, kızla konuşmayı bilmeden önüne gelen kıza çok güzelsin deyip organlarını yollamaları.

Hiçbir güzelliği olmayan kıza kendini kraliçe zannettirmeleri. Ben fiziğim iyi değilken de, bu kadar yatırım yapmamışken de kızlarla tanışıyordum. Ancak önüme gelene organımı atıp yürüyecek kadar boş birisi olmadım. Konu senin boyunun, fiziğinin ne olduğu değil, davranışların. Çok anlamsız şeylerden anlam çıkartmaya kalkmışsın.

Yoksa konu kendine yaptığın yatırımla ilgili olsa, elin bacak kadar zargana kekosu nasıl kızlarla çıkabilsin?

Benim kendimi betimleme nedenim, aynı durum erkekte olunca o kadar yüksek ilgi durumu olmuyor. Bunu açıklamak için betimledim.
Yoksa kadın ne tipe, ne fiziğe bakar kadın sadece senin davranışına bakar.
Paraya bakan tayfa da var, onlar ayrı bir konu zaten onlar günümüzün asıl eskortları sayılır.

Bizim erkeklerde maskülenite sorunu var. Kızdan daha çok kız gibi davranıyorlar, utanan erkek mi olur?
O kekolar toksik maskülen olsa bile sonuç olarak maskülen tarafları var ve kızlar bunu seviyor.

Bu kadar basit bir konuda bu kadar kafa açtığın için harbiden tekrardan ekran süresini azaltıp çimene basmanı tavsiye ediyorum. :rofl:

Son düzenleme: