Arkadaşım telefonda olduğu için bazen hesabını bana verip gir diyordu. Yayın açarak yapacağımız işlemleri yapıyorduk. Örnek vermek gerekirse Orbs kazanmak vb. Yani arkadaşımın hesabında bulunmuşluğum var. Dün benim kendi hesabım rıza dışı yetişkin içerik sebebi ile kapatıldı. Bugün ise arkadaşımın hesabı kapatıldı. Son zamanlarda hiçbir şekilde onun hesabına girmedim. Açtırabilir mi? Hesabı değerli ve içerisinde kafaya takılacak bilgiler bulunmakta.
Discord'da muhatap olabileceğimiz bir yetkili bile yok. Mail atıyoruz, "bu mail kullanılmıyor" diyor. Destek talebi açıyoruz, bot cevap veriyor. Hiçbir temsilci cevap vermiyor. İngilizce yazıyoruz. Bir yol gösterir misiniz, temsilci ile konuşmak istiyoruz artık. Discord'da birini şikayet ettiğimiz zaman onlara bir şey olmuyor. Olan bize oluyor şaka gibi. Bir sunucuda +18 paylaşan birinin ban yemesi için sunucuda konu açtım. Adminleri etiketledim, banı yiyen ben oldum.
Discord'da muhatap olabileceğimiz bir yetkili bile yok. Mail atıyoruz, "bu mail kullanılmıyor" diyor. Destek talebi açıyoruz, bot cevap veriyor. Hiçbir temsilci cevap vermiyor. İngilizce yazıyoruz. Bir yol gösterir misiniz, temsilci ile konuşmak istiyoruz artık. Discord'da birini şikayet ettiğimiz zaman onlara bir şey olmuyor. Olan bize oluyor şaka gibi. Bir sunucuda +18 paylaşan birinin ban yemesi için sunucuda konu açtım. Adminleri etiketledim, banı yiyen ben oldum.
Son düzenleyen: Moderatör: